Vrátí se Sigourney Weaver jako Ellen Ripley? Herečka se ve Vetřelci objeví pod jednou podmínkou

Vrátí se Sigourney Weaver jako Ellen Ripley? Herečka se ve Vetřelci objeví pod jednou podmínkou
Vetřelec: Vzkříšení | Twentieth Century Fox
„Mám pocit, že mě tahle postava nikdy úplně neopustila, na druhou stranu jsem ale ještě nečetla scénář, u něhož bych si řekla, že do toho musím jít. Takže pro mě je Ripley v jiné dimenzi, před vetřelci momentálně v bezpečí. Moc o tom nepřemýšlím, ale znáte to, není to úplně vyloučené, jelikož tenhle materiál inspiruje spoustu dobrých filmařů,“ zamýšlela se herečka během nedávného vzpomínání pro web Deadline.
Sigourney Weaver
Sigourney Weaver

Herečka, Koproducentka

7.1
Zároveň ale také zpochybnila, že fanoušci opravdu potřebují nebo chtějí další film s postavou Ripley. „Pokud by se ale něco takového objevilo, zvážila bych to. To se taky už párkrát stalo, ale vždycky jsem neměla čas kvůli jiným projektům. Ripley si zaslouží odpočinek.“
Zkušená hollywoodská tvář si tedy moudře nechává otevřená zadní vrátka a i ve svých 74 letech zůstává otevřená možnosti další spolupráce. Kouzelná formulka ohledně kvalit scénáře jí dává dostatek prostoru k manévrování, aby nemusela odkývat každý text, v němž se nějaká verze Ripley objeví, zároveň se však do ničeho nehrne.
Vetřelci
Vetřelci
Vetřelci
Vetřelec: Vzkříšení
Vetřelec 3
Režisér nedávného Vetřelce: Romulus Fede Álvarez prohlásil, že časové zasazení jeho příběhu neumožňovalo zahrnutí slavné hrdinky, výhledově však možná dojde na slova Jamese Camerona, že ve science fiction nikdo doopravdy neumírá – ostatně ve zmíněném Vzkříšení jsme se dočkali klonové verze této figury s označením Ripley 8. Možnosti jejího dalšího zmrtvýchvstání jsou tedy téměř neomezené. Chtěli byste ještě vidět dalšího Vetřelce, v němž se Sigourney Weaver k postavě Ellen Ripley vrátí, anebo byste si raději dopřáli další vyprávění s Cailee Spaeny jako Rain z Romula?
Na všechny Vetřelce se můžete podívat na platformě Disney+. Mrkněte se také na náš žebříček nejlepších hereček.
Zdroje: Deadline, Looper