Chyby z komedie Vesničko má středisková, které jste přehlédli: Záchod, loď i špatný pilot

Chyby z komedie Vesničko má středisková, které jste přehlédli: Záchod, loď i špatný pilot
Vesničko má středisková | NFA

Taška

Zhruba v polovině snímku navštíví Pávka doktor Skružný, který si přijde pro staženého králíka. Dvojice po krátké debatě o Otíkově odchodu do Prahy ochutná pivo ze sedmého schodu a následně se posadí na terasu, kde postavy pokračují v konverzaci. Ještě předtím se však domů vrátí Karlova manželka, která zkontroluje klobásy. V tu chvíli doktor položí tašku s králíkem na střechu, ale hned v dalším záběru, kdy již oba muži sedí u stolu, taška na střeše není. Taška není ani nikde poblíž, takže předpokládáme, že se jen tak vypařila.
Vesničko má středisková
Vesničko má středisková
  • Netflix
  • Voyo
  • Prima Plus
  • +3
86%

Motýl

Pojďme se však přesunout k Janě Turkové, kterou ztvárnila Libuše Šafránková. V první části filmu jede na kole do kina a cestou potká Otíka. Po celou dobu její jízdy i před kinem můžeme vidět, že má na sobě fialový svetr s černým vzorem na hrudi. Před kinem se však otočí a spěchá za Vaškem. Když k němu dorazí, můžeme si všimnout, že má najednou svetr zapnutý až ke krku a zároveň se jí svetr s černým motivem změnil na fialové triko s bílým motýlem.
Vesničko má středisková

Svetr

Nebylo to však naposledy, kdy se růžový svetr paní Turkové choval nepředvídatelně. Zhruba o 15 minut později totiž nastane scéna, kde předseda v kanceláři rozebírá situaci ohledně pozvání Otíka do Prahy. V ten moment můžeme vidět Janu, jak zalévá květiny. Jak si sami při sledování přiloženého videa můžete všimnout, svetr má v tu chvíli zapnutý, tedy až na dva spodní knoflíky. Pak ale do kanceláře vtrhne Josef Turek a Jana má najednou svetr téměř celý rozepnutý, až na horní knoflík. Další více či méně nápadné chyby najdete v našem videu.
Podívejte se také na chyby z Chalupářů, Pokladu na stříbrném jezeře či Policejní akademie.
Zdroj: Kinobox