Chyby ze seriálu Hospoda, které vám utekly: Kameraman, buřty a špatný alkohol

Chyby ze seriálu Hospoda, které vám utekly: Kameraman, buřty a špatný alkohol
Hospoda | TV Nova

Mikrofon

Pojďme hned na úvod začít hrubkou, která se v seriálu objevuje s takovou pravidelností, že si jí jistě všimla i spousta z vás. V Hospodě totiž není mikrofon vykukující v záběru ničím ojedinělým Jako ideální příklad jsme se rozhodli vybrat epizodu s názvem Hazard, kde se štamgasti potají sejdou v hospodě a následně sází své peníze na karty. Zde si můžete všimnout, že ve chvíli, kdy se změní pohled kamery, visí nad skupinou přátel mikrofon. Stejná chyba se opakuje i za necelou minutu, kdy kamera sleduje štamgasty ze stejného úhlu, ale z větší vzdálenosti. Právě v ten moment je mikrofon ještě více viditelný.
Hospoda
Hospoda
66%

Čepice

Ve 12. epizodě s názvem Píchačky dorazí Venca tradičně do hospody, ale tentokrát s sebou přinese píchačky. Nejprve vypadají jako mikrovlnka, ale jakmile rozbalí krabici, je hned jasné, o co jde. Výčepní Jaroslav se zdráhá píchačky koupit, ale pravidelní štamgasti ho nakonec přemluví, a tak se Venca s Kachnou hned vydají je zapojit. Jak byste asi čekali, podaří se jim vyhodit pojistky a Venca schytá ránu elektrickým proudem. Ta ho na chvíli omráčí a při pádu ztratí čepici. Jakmile se však záběr po chvílí vrátí zpět na Vencu, má čepici opět na hlavě.
Chyby ze seriálu Hospoda

Buřty

Ve správné hospodě se kromě dobrého pití samozřejmě dá sehnat i něco k jídlu. Velmi tradiční hospodské jídlo jsou buřty, které nejlépe chutnají s hořčicí. Tuto kombinaci si jednou vybere i Venca Novák a Kachna mu je rád připraví. Když Venca dostane buřty na stůl, rovnou jeden ze dvou rozřízne. V dalším záběru, kdy si stěžuje na hořčici, jsou však najednou oba buřty opět vcelku. Tohle byly tři chyby z celkových deseti, které jsme si pro vás připravili. Zbylých sedm i s vizuální ukázkou tradičně najdete ve videu.
Kvíz: Máte rádi seriál Hospoda? Otestujte si, jak moc tamní štamgasty znáte
Seriály29. 6. 2024
Kvíz: Máte rádi seriál Hospoda? Otestujte si, jak moc tamní štamgasty znáte
Podívejte se také na naše chyby ze seriálu Chalupáři či trilogie Slunce, seno.
Zdroj: Kinobox