Vyrazte na nového Vetřelce s kvízem a dárky do kina Lucerna. Budete mezi prvními českými diváky

Vyrazte na nového Vetřelce s kvízem a dárky do kina Lucerna. Budete mezi prvními českými diváky
Vetřelec: Romulus | 20th Century Studios
Dosavadní trailery vypadají velmi šťavnatě a pozornost poutá i zdařilá reklamní kampaň zahrnující nebožáky toulající se ulicemi velkých měst s facehuggerem na tváři. Do Romula studio 20th Century Studios zjevně vkládá velké naděje a vy můžete jako jedni z prvních tuzemských diváků a divaček zjistit, zdali se tato investice vyplatila.
Vetřelec: Romulus
Vetřelec: Romulus
78%
Ve spolupráci s pražským kinem Lucerna totiž zveme na exkluzivní předpremiéru snímku, jíž bude předcházet i tematický pub kvíz. K vidění budou i speciální dekorace, každý příchozí dostane dárek a možná přijde i ikonická hrdinka Ellen Ripley. To vše se odehraje pod hlavičkou programové sekce Future Night (související s festivalem Future Gate) ve středu 14. srpna večer.
Vetřelec: Romulus: finální trailer | 20th Century Studios
Samotná projekce začne pět minut před půlnocí, už od 21. hodiny však bude v prostorách kavárny Lucerna probíhat kvíz o lákavé ceny, jenž navíc důsledně prověří vaši znalost vetřelčí ságy. Vetřelec: Romulus následně vstupuje do našich kin o den později, tedy 15. srpna – pokud se tedy do Lucerny vydáte, budete patřit mezi hrstku vyvolených, kteří nejen uvidí ještě horkou filmovou novinku, ale navíc se o ní a detailech celé franšízy dozví víc, než mohli čekat. Lístky na film i kvíz můžete zakoupit na webu kina Lucerna.