„Zadek a prsa zvyšujou dosah.“ Influencerky ukazují odvrácenou stranu života mladé generace

„Zadek a prsa zvyšujou dosah.“ Influencerky ukazují odvrácenou stranu života mladé generace
Influencerky | Bontonfilm
Mladá influencerka Zosia přistihne svého přítele, na sociálních sítích rovněž čilého gamera, při nevěře, a tak si odjíždí vyčistit hlavu do Středomoří společně se svou kamarádkou (a samozřejmě také influencerkou) Violou. Vnímaný tlak ze strany odběratelů jejich obsahu je však nekompromisní, a tak se obě ženy v atraktivních lokacích zaplétají do nezřízených večírků, drogových i sexuálních orgií a kontaktů s velmi pochybnými lidmi – to vše pro co nejvýraznější a nejatraktivnější „content“, jenž je svým fanouškům nutné nabídnout.
Influencerky: trailer | Bontonfilm
V hlavních rolích se objevují dosud především seriálové herečky Karina Razner a Olga Kalicka, pro něž režisér a scenárista Szymon Gonera nachystal spoustu peprných scén. V traileru se náznaky nahoty rozhodně nešetří a jistě bude zajímavé sledovat, zdali jde spíše o nesmlouvavý ponor do z kloubů vymknutého světa online celebrit a jejich stále eskalujících praktik, anebo o exploatační sázku na šokující výjevy, pod nimiž však žádné poselství nedříme.
Prozatímní reakce přímo z Polska, kde snímek vstoupil do kin už letos v únoru, jsou vyloženě negativní, což odráží i náš AI algoritmus, jenž od díla očekává nezvykle nízké hodnocení 31 procent; nejspíš se tedy budeme pohybovat spíše ve sféře zmíněných 365 dnů nežli Místnosti sebevrahů. Verdikt se každopádně dozvíme už za měsíc, přesněji 12. září, kdy se tematicky lákavý snímek objeví v našich kinech.
Influencerky
Influencerky
AI
32%
Podívejte se také na náš žebříček nejlepších letošních filmů.
Zdroj: Bontonfilm, Filmweb.pl