Bezradný Marvel láká zpět režiséry posledních Avengers. Mohou zachránit vadnoucí franšízu?

Bezradný Marvel láká zpět režiséry posledních Avengers. Mohou zachránit vadnoucí franšízu?
Thor (Chris Hemsworth) ve filmu Avengers: Endgame | Marvel Studios
Bratři Russoové chystají v tuto chvíli svůj dlouho očekávaný a tragédiemi pronásledovaný blockbuster The Electric State, který přišel Netflix prý až na 320 milionů dolarů. Hollywood má v tuto dvojici stále důvěru v důsledku jejich marveláckého angažmá. I přesto, že její další práce, především šedivý akčňák Gray Man, rozhodně díru do světa neudělala.
World of Reel nyní informuje o možném návratu marnotratných synů ke zdroji největšího úspěchu. Marvel prý bratry láká zpět poté, co jejich návrat podle zpráv ze zákulisí nejdřív sám odmítl v touze vydat se novým směrem. Vzhledem k tomu, že se tento směr nyní jeví být slepou uličkou, není zase tak divné, že studio otočilo a s radostí dovolí bratrům udělat si pátý marvelácký křížek. Tedy poté, co nabídku údajně odmítl režisér návratu Deadpoola Shawn Levy.
Avengers
blizi-se-konec-dalsi-marvelovky-jeji-reziser-oznamil-ze-jeho-tym-konci-11
blizi-se-konec-dalsi-marvelovky-jeji-reziser-oznamil-ze-jeho-tym-konci-8
Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War (2018)
Noví Avengers byli oznámeni v roce 2022. Od té doby přišli o režiséra Destina Daniel-Crettona, scenáristy Jeffa Lovenesse a Michaela Waldrona a po sérii skandálů ohledně domácího násilí i představitele Kanga Jonathana Majorse. Je fér říct, že celý projekt je nyní v troskách a není jasné, jestli se v něm vůbec objeví původní záporák Kang. Počítat bychom tedy neměli ani s původním podtitulem Kang Dynasty.
Pro Marvel je to dobrá příležitost udělat tlustou čáru a začít na „staronovo". Vykašlat se na předchozí plány a pětku s šestkou vyprodukovat opět jako dvojfilm pod vedením osvědčených Russoových. Právě takový je plán, i když není jasné, jestli se bratři pořád budou chtít téhle eskapády účastnit. Na druhou stranu: Co lepšího se jim nabízí? Avengers se ukázali být látkou, kde nejlépe vyniká jejich specifický talent.
Nový film režisérů Avengers stojí 320 milionů. Příští Superman ještě víc. Kdy bublina splaskne?
Filmy21. 6. 2024
Nový film režisérů Avengers stojí 320 milionů. Příští Superman ještě víc. Kdy bublina splaskne?
Premiéra příštího dílu v květnu roku 2026 a nášupu o rok později se zdá na každý pád v tuto chvíli velmi nejistá. Jak tohle ještě dopadne? Vítali byste případný návrat ke kořenům?
Podívejte se na žebříček nejlepších komiksových filmů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: World of Reel