V roli Grindelwalda mohou Johnnyho Deppa nahradit tito herci

V roli Grindelwalda mohou Johnnyho Deppa nahradit tito herci
Johnny Depp jako Grindelwald | Warner Bros.
Jelikož je postava Gellerta Grindelwalda z hlediska děje snímků stěžejní, je jasné, že se studio Warner Bros. rozhodlo postavu přeobsadit. A jelikož natáčení již začalo, bude to muset být rozhodování rychlé.
Studio má výhodu, že se nemusí držet Grindelwaldovy podoby z předešlých filmů; jedná se o čaroděje, který si na sebe může vzít jakoukoliv podobu. Spíše je otázkou, kdo z Deppových kolegů bude o jeho roli stát. Není to asi úplně příjemná nabídka, i když kdo ví...
Johnny Depp
Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny | Warner Bros.
Filmaři mají volnou ruku ve výběru, je ale potřeba vzít v potaz historii a povahu Grindelwalda, který je ve světě čarodějů něco jako Hitler (čaroděje označuje za nadřazenou rasu všem ostatním, mělo by se tedy jednat o herce světlé pleti a jistých proporcí, které by měly být alespoň trošku podobné jeho vzezření ve stylu nordické rasy).
Katherine Waterston, Colin Farrell, Eddie Redmayne
Fantastická zvířata a kde je najít
Podle Entertainment Weekly jsou nežhavějšími kandidáty (a asi ne náhodou většinou skandinávští) herci Matt Smith, Alexander Skarsgård, Nikolaj Coster-Waldau, Mads Mikkelsen a Colin Farrell (dle názoru magazínu vůbec nejlepší volba). Colin totiž Grindelwalda již v prvním díle hrál. Aby ho nikdo nepoznal a mohl postupovat podle svých plánů uvnitř samotných čarodějů, vzal si na sebe Grindelwald podobu čaroděje Percivala Gravese a velmi dlouho mu to procházelo. Právě tato možnost by možná byla nejlepší, ale podle mého názoru není moc pravděpodobná. Colin Farrell má plné ruce práce s natáčením nového Batmana a navíc by asi nebylo moc chytré si na sebe brát znovu stejný "převlek". Grindelwald je mazanější, určitě by přišel s lepším řešením. A vyřešit tento oříšek nyní každopádně musí u Warnerů a určitě z toho mají pořádně zamotanou hlavu.