Avengers: Endgame - nové video s Thanosem a přepisování historických statistik na obzoru?

Avengers: Endgame - nové video s Thanosem a přepisování historických statistik na obzoru?
Avengers: Endgame | Marvel Studios
Marketing a reklama pochopitelně jedou na plné obrátky a tak se po sérii charakterových plakátů můžeme podívat na další promo video, které studio vypouští do světa pod názvem "Special Look" (jiné weby a youtube kanály jej zaměňují za "Final Trailer"...).
Avengers: Endgame
Vrcholem je Thanos v působivé zbroji a jeho protivníci chystající se na poslední velkou bitvu. Studio aktivizuje fanoušky a dá se očekávat, že víkend následující po 26. dubnu, kdy má snímek v USA premiéru, přepíše historické tabulky tržeb a návštěvnosti.
Jen pro znalce marvelovek! Máte na to?
On už nyní je marvelovský kolos nebývale vysoko, když v Top100 tržeb z celého světa patří filmy ze série s Avengers mezi komerčně nejúspěšnější tituly (další marvelovky v to nepočítám): Avengers: Age of Ultron patří 8. místo (1,405 miliardy dolarů), první Avengers film drží 6. příčku (1,518 miliardy dolarů) a loňská Infinity War to dotáhla na "bramborovou" pozici (2,048 miliardy dolarů). Padne po uvedení Endgame trojlístek nejúspěšnějších Star Wars - Epizoda VII (2,068 miliardy dolarů), Titanic (2,187 miliardy dolarů) a světové prvenství držící Avatar (2,787 miliardy dolarů)?
Avengers: Endgame
Avengers: Endgame