Profilový obrázek

hábič

Tomáš Hába
2 048

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Moravskoslezský, Ostrava-město, Česká republika



    Asterix a tajemství kouzelného lektvaru
    Asterix a tajemství kouzelného lektvaru (2018)
    10
    Nejnovější animované dobrodružství mých oblíbených galských hrdinů jde s dobou a má co nabídnout i tomu nejnáročnějšímu současnému divákovi ale zároveň zachovává a ctí tradici klasických Asterixových dobrodružství. Napětí, humor, akce a i trocha toho ponaučení v něm zkrátka nesmí chybět. Animace je o proti Sídlišti bohů zase o stupínek lepší a já jsem z ní byl naprosto nadšený. Co se týká českého dabingu, tak k tomu bych pár výhrad určitě měl... Myslím si že nejen pro mě je zkrátka duo Terš a Schánilec, které mám z dětství zaryté v paměti, nepřekonatelné. Těším se proto až film vyjde na DVD/BD a budu si ho moct pustit v originále s mým oblíbeným Christianem Clavierem. ;-)
    Pevnost Boyard
    Pevnost Boyard (2016)
    8
    Pamatuji si jak jsme to jako malý kluci úplně žraly a proto jsem měl velké obavy z české verze této legendární soutěže. Dle mého soudu to nedopadlo vůbec špatně. Mě to prostě, i po těch letech, stále baví.... :-D
    Můj kamarád drak
    Můj kamarád drak (2016)
    9
    Scénář který má spád, příjemná hudba, nádherné přírodní scenérie, počítačové animace draka a herecké výkony s třešinkou na dortu v podobě Roberta Redforda tvoří dohromady opravdu krásný film pro celou rodinu. Až mě to ke konci skoro dojalo.... :-)
    Knick: Doktoři bez hranic
    Knick: Doktoři bez hranic (2014)
    10
    Nikdy bych nevěřil že budu takhle nadšený ze seriálu z lékařského prostředí. Vynikající scénář, herecké výkony, hudba, atmosféra a v neposlední řadě i povedený český dabing z něj dělají pro mě jeden z nejlepších seriálů co jsem doposud viděl. Už se nemohu dočkat další série!
    Star Wars: Povstalci
    Star Wars: Povstalci (2014)
    8
    Vím že tento seriál není nějak světoborný ale mě to prostě baví. Jsem velký fanda Hvězdných válek a rozhodně je to pro mě prima předehra a vyplnění nekonečného čekání na novou sedmou epizodu... :-D Jednotlivé díly jsou, co se kvality týče, někdy nevyvážené a proto dávám zatím (po shlédnutí první série) 4 hvězdičky.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1