Profilový obrázek

ōndey

Ondřej U
3 356

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Mamma Mia: Here We Go Again!
    Mamma Mia: Here We Go Again! (2018)
    0
    1 * za Meryl. Jinak absolutní nudnej nesmysl. Proč do toho ty lidi šli? To nečetli scénář?? A mělo to vůbec nějakej scénář? To se nestyděli před kamerou vršit jeden absurdní dialog za druhym a prokládat to zpíváním před zelenym plátnem?
    Fargo
    Fargo (2014)
    10
    Kdo miluje Fargo (1996), musí milovat Fargo (2014)! Jeden ze seriálovejch klenotů protkanej stejně jako původní snímek černym humorem, sněhem umazanym od krve, řadou pitoreskních exotů a strhující hudbou. Navíc obrovskym plusem zůstává fakt, že děj je napínavej a nepředvídatelnej. Doporučuju :)
    Divočina
    Divočina (2014)
    6
    Horší kopie Into the Wild. Ale bez hloubky a přesahu. Navíc hlavní postava je blbka a celej snímek trpí americkým zděšením z představy, že se jde někam pěšky. A tak v momentech, kdy jsem měl se slečnou soucítit, jsem prskal smíchy.
    Nesmíš plakat (1990)
    10
    Národ českých sviní popsán těmi nejpovolanějšími. Ještě nikdy jsem u dokumentu takhle nebulel. Aneb "Dneska já jsem stará osoba, ale moje nenávist je tak krásně neopotřebovaná..."
    Dovolená v Protektorátu
    Dovolená v Protektorátu (2015)
    6
    Úzkoprsé volání po morálce mi u tohohle projektu přijde podobné, jako když svého času každý tvrdil, že v televizi sleduje pouze ČT2. Jde o výborný nápad, jak alespoň prvky otřesných životních podmínek našich praprarodičů představit dnešním lidem. A představit je tak, aby se na to někdo díval. Spojit informace s příběhem, emocemi a trochou napětí. A že si rodina hraje na vojáčky a tváří se, že slepě věří hercům? Kdo někdy v životě prožil sebeblbější celotáborovou hru, ten ví, jak málo člověku stačí k zatáhnutí do děje.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci