Národní házená

68%
Národní házená
Skupina přátel, která v devadesátých letech vyhrála mistrovský titul v národní házené, dostane po letech pozvánku na první klubové mistrovství veteránů v národní házené na Slovensku. Pod heslem „Míč v ruce, národka v srdci“ tak borci musí zapomenout na pohodlí a začít poctivý trénink. (Voyo)




avenis
avenis
10 584 bodů
5
Skórka tedy rozhodně nezaskórkoval. Není to tak svižné jako Lajna, není to tak vtipné jako sKORO NA mizině, herci jsou sice fajn, ale na první opravdu humornou situaci si musíme počkat až na konec 3. dílu. No a když se prokoušeme až k 6. dílu, konečně se fakt bavíme. Hláška stíhá hlášku a věšení je top. "Nezlob se. A nevěš se."
Nevím, co by na to řekli házenkáři, ale mně jako laikovi a pouhému divákovi to připadalo silně podprůměrné. Ale netvrdím, že to místy není vtipné. Je. Ale jen místy.
Wally007
Wally007
9 491 bodů
6
Skoro 4*! Jako byl jsem fakt nadšený a kromě prvních dvou dílů, ty další jsou geniální! Neuvěřitelné hlášky 👍 Suchoši, tak konečně se Ti taky něco povedlo...
Flyer.Nick
2 520 bodů
2
Velká nuda, takové nic v prášku. Pokud to byla snaha navázat na Okresní přebor tak se to vůbec nepovedlo. Nic se tam neděje, pointy žádné, úplně bez vtipu... Aspoń ti herci jsou super a umí zahrát i to nic, ale to ten seriál nespasí.

Dodatečné informace

Původní název:
Národní házená (více)
  • Česká republika Národní házená
Premiéra v ČR:
24. 3. 2022
Distributor:
Voyo
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné