TV tipy: StarDance, Národní házená i nesmrtelný Robin Hood

TV tipy: StarDance, Národní házená i nesmrtelný Robin Hood
StarDance ...když hvězdy tančí | Česká televize

Hačikó - příběh psa

Hačikó - Příběh psa
Hačikó - Příběh psa
82%
Dnes už klasický a diváky milovaný doják o nesmírně silném poutu titulního psa a jeho páníčka Parkera s tváří Richarda Gerea uvidíte na ČT1 v úterý odpoledne. Pokaždé, když profesor odjíždí na univerzitu, jeho pes na něj věrně čeká na nádraží, dokud nepřijede. Jenže jednoho dne Parker zemře a zpátky domů už se nevrátí. Hačikó ovšem na nádraží přesto nepřestává čekat. Snímek, v němž režisér Lasse Hallström tlačí ty slzičky možná až moc na sílu, publikum ale na jeho slzopudnou podívanou stejně nedá dopustit.
richard-gere-slavi-70-narozeniny
Hačikó - Příběh psa (2009) | Entertainment Film Distributors

Hazardní hráč

Hazardní hráč
Hazardní hráč
  • Google Play
  • iTunes
75%
Paul Newman ztvárnil v americké klasice Eddieho Felsona, ostříleného hráče poolu, který společně se svým parťákem Charliem obráží kulečníkové herny, kde vyhrává nad nezkušenými hráči. Jednou ale na svou aroganci doplatí, když vyzve dosud neporaženého krále Minnesotu. Eddie brilantní hru nervů nakonec prohraje a je sražen na kolena. Útěchu nachází u nové lásky Sarah, a i když mu život stále hází pod nohy dostatek životních karambolů, on stejně nemyslí na nic jiného než na pomstu a odvetu s Minnesotou. Jak to dopadne, se dozvíte už dnes před půlnocí na ČT2.
Hazardní hráč
Hazardní hráč | 20th Century Fox

Národní házená

Národní házená
Národní házená
  • Voyo
68%
Z platformy Voyo se na Novu stěhuje po Ivetě již druhý seriál. Tentokrát se jedná o komediální Národní házenou od Michala Suchánka a Vladimíra Skórky. V zapadlém městečku Nejdek budeme sledovat skupinku stárnoucích a čím dál línějších bývalých sportovců, kteří vzpomínají na zlaté časy devadesátek, kdy vyhrávali v národní házené. Nyní jsou však pozvaní na první mistrovství veteránů a stará garda se musí dát znovu do formy. Bude u toho např. Jiří Langmajer, Václav Neužil, Martin Pechlát či sám Suchánek.
Národní házená: trailer | Voyo

Robin Hood: Král zbojníků

Robin Hood, král zbojníků
Robin Hood, král zbojníků
  • Filmbox+
78%
Na ČT2 si můžete v sobotu pustit nesmrtelnou dobrodružnou klasiku, v níž se Kevin Costner představí v roli legendárního zbojníka, který se hodlá pomstít zlému šerifovi z Nottinghamu za vraždu otce a zároveň mu chce překazit plány na ovládnutí Anglie i svatbu s krásnou Marianou. A zatímco za vlády šerifa lidé chudnou a hladoví, Robin je hodlá obdarovat jídlem i penězi bohatých. Nejslavnější a stále nejlepší adaptace legendárního příběhu je esencí žánru a ani po více než 30 letech nestárne.
pribeh-o-tom-jak-kevina-costnera-mazane-premluvili-aby-ztvarnil-uplne-jinou-a-mnohymi-zatracovanou-verzi-robina-hooda
Robin Hood, král zbojníků | Warner Bros.

StarDance aneb když hvězdy tančí

StarDance aneb když hvězdy tančí
StarDance aneb když hvězdy tančí
52%
Co by to bylo za podzim, kdyby se na obrazovkách České televize neobjevila stále nesmírně populární soutěž StarDance? Ta se vrátí již se svým 13. ročníkem. Opět se zde utká deset hvězdných tanečních párů, kteří budou bojovat o titul krále a královny tanečního parketu, u čehož nebude chybět jak přísná porota, tak vlídná moderátorská dvojice ve složení Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi soutěžícími tentokrát nebudou chybět např. Lucie Vondráčková, Filip Blažek či Jana Paulová.
StarDance ...když hvězdy tančí
StarDance ...když hvězdy tančí
StarDance ...když hvězdy tančí
StarDance ...když hvězdy tančí
StarDance ...když hvězdy tančí
Více zajímavých televizních tipů naleznete v našem TV programu.
Zdroj: Kinobox