Recenze filmu Nagano 1998 - hokejový turnaj století

93%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Patrikcz
Patrikcz
9 430 bodů
10
Nejkrásnější hokejový rok mého života. Jednak si do dneška pamatuji jak jsem s nadšením pravidelně sledoval každý zápas národního týmu a jakou obrovskou radost a hrdost jsem cítil když Petr Svoboda střelil svůj nejslavnější gól kariéry. Navíc jsem i v tomhle roce potkal poprvé osobně Jágra na exhibičním utkání Jágr teamu v Třinci kde se mi i podepsal :-).
Matli
Matli
8 300 bodů
10
Jojo, dokonalost, vzpomínka na krásně prožitou hodinu technického kreslení na střední škole :-)
Lord Mrdák
6 850 bodů
10
Litvínovský rodák, Ivan HLINKA, sestavil hvězdný tým, složený i z 8 litvínováků, kteří vybojovali jediné Olympijské zlato v historii. Góly našeho týmu na tomto turnaji: 19. Góly hráčů z Litvínova: 12. Počet asistencí našich hráčů na tomto turnaji: 19. Počet asistencí hráčů z Litvínova: 5. A to přesně: Martin RUČINSKÝ: 3 góly, 1 asistence, Vladimír RŮŽIČKA: 3 góly, Robert REICHEL: 3 góly, Petr SVOBODA: 1 gól, 1 asistence, Jiří ŠLÉGR: 1 gól, Josef BERÁNEK: 1 gól, Robert LANG: 3 asistence. a Jan ČALOUN. Jsem hrdý, že pocházím z Litvínova ! ! !
Azitras
752 bodů
0
Nagano. Moment, kdy si i ten nejpřitroublejší pazmrd z hospody, co nenávidí cigány, přistěhovalce, buzeranty a všechno možný, mohl připadat nadřazeně, protože je Čech. Kult kolem sportovních úspěchů vypatlanců, kterým však hospodstí pračuráci, kteří to v přímém přenosu sledují, nikdy nebudou sahat ani po kotníky, umožňuje vyžití takovým vymrdancům, jako jsou čeští vlastenci.