Dexter

88%
Dexter
Dexter je americký kriminální seriál s chytrým, přitažlivým a vtipným hrdinou. Jmenuje se Dexter Morgan a je nejoblíbenějším sériovým vrahem. Přes den pracuje jako forenzní technik vyšetřující zločiny a v noci je sám páchá. Žije podle striktních pravidel a celý život zápasí mezi touhou po šťastném životě a vražděním. Na světě asi neexistuje větší konflikt, než má Dexter uvnitř své hlavy.




Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
9.5
Po dlouhé době opět seriál ze kterého číší originalita. Nápad,aby byl policajt sériovým vrahem je geniální a tvůrci z něj vytěžili maximum. S postupem času kvalita seriálu mírně opadla a finále nedosáhlo takových kvalit jakých bych si přál. Stále se však jedná o top seriál,který na televizních obrazovkách září jako slunce na nebi.
Chrustyn
Chrustyn
43 483 bodů
8
Výborný thrilerový seriál o muži, který jako vyšetřovatel pomáhá policii s pátráním po vrazích. Film se nesnaží diváka bombardovat temnou atmosférou ale naopak ukazuje barevné rozjásané Miami. Hlavní hrdina je navíc díky výbornému Michaelu C. Hallovi neuvěřitelný sympaťák a vůbec nevadí, že čas od času zabije někoho, kdo si myslí, že přelstil systém a uniká spravedlonosti. Skvělá podívaná, která naštěstí není jako ostatní seriály moc natahovaná. 2. série zaměřená na hlavního hrdinu je překapivě ještě kvalitnější než ta první. Těším se na další.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
36 438 bodů
10
Vynikající TV seriál, který má hloubku a působivou atmosféru. Forenzní vyšetřovatel jen tak nepřihlíží chybám systému a bere spravedlnost do svých rukou. Působivost děje je překvapující už v udržení si velmi vysoké laťky. Každá postava má svůj charakter a nezaměnitelnou přitažlivost. Seriál má takovou zvláštní atmosféru, že Dextrovi se nedá jinak než fandit. V soukromí milující otec, v práci vynikající vyšetřovatel, a jako vedlejšák masový vrah zločinců bez soucitu a pokušení. Jeden z nejlepších krimi seriálů poslední doby.

Dodatečné informace

Původní název:
Dexter (více)
  • USA Dexter
Premiéra v ČR:
30. 5. 2012
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,67 mil. USD
Tržby:
0,27 mil. USD (celosvětově)

Podobné


Powered byJustWatch