Hello, Welcome

62%
Hello, Welcome
Tři mladé herečky – každá jiná – se vydávají na filmový festival do Karlových Varů. Zatímco úspěšná Adéla představí publiku svůj nový film, vyhořelá Ema ji jede pouze podpořit a Soňa si chce především užít zábavy na večírcích. Jejich přátelství ale čeká náročná zkouška. Dokáží ji překonat? Film Hello, Welcome je nízkorozpočtové komediální drama, jímž režisér Šimon Holý tematizuje odvrácenou tvář filmového průmyslu.



Recenze: Hello, Welcome

Kinobox.cz
70%

Pokud nemáte problém snímku odpustit určité technické nedostatky či nepromyšlenost všech linek plynoucí hlavně z překotného vývoje, novinka Šimona Holého vás odmění dostatkem podnětů k přemýšlení nejen o generaci mileniálů. Navíc i dobře ukazuje, jak má komedie založená na trapnosti blízko k sociálnímu hororu, který denně automaticky žijeme a přijímáme.


jaro.mir.mara
4 542 bodů
6
Cringe, pohádka, cinkrlátka, trocha smutku a prodejnosti, hodně nerovnosti a zamlčený zloby. ___ Když nastoupí delší dialogy, osobnost jednotlivých postav se vytrácí. Scenárista si pro své statementy uzme jejich těla, promlouvá jejich ústy. V tu chvíli je jedno kdo má mluvit, přes šustot papíru to stejně poznat není.___ Vidět snímek stalo za to už jen kvůli rozhovoru Adély s novinářkou v podání Jany Plodkové. Paní Plodková si podle mě těmi několika vteřinami ukradla celý film. Obecně pro mě Hello, Welcome funguje spíš nekolika silnými scénami než jako celek.

Dodatečné informace

Původní název:
Hello, Welcome (více)
  • Česká republika Hello, Welcome
Premiéra v ČR:
8. 8. 2024
Distributor:
Aerofilms
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění