Recenze Posel z Liptákova

89%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
10
Super. Hlavně scénky se smrtkou nemaj chybu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 487 bodů
10
Zatím bezesporu nejlepší Cimrman (koukám se chronologicky). Dvě hry tomu svědčí, seminář úžasný a vtipný a hlubokomyslný zároveň Vizionář je skvělá tečka. Moc pěkné.
kunafix
kunafix
20 072 bodů
10
Opět jedno z vrcholných představení. "Chlast, slast." a plno jiných zlidovělých průpovídek: "My nesmíme ani naznačovat." nebo "Nepochválím-li se sám, nikdo to za mě neudělá." Jak Posel světla (hra z budoucnosti), tak Vizionář (trouba), je jedna velká prdel. A to ani nemluvím o srandovních seminářích, které jsou kvůli 2 hrám také dva. No nic, jdu si pořidit rádiovku, protože v Praze se to prej rádiovkama jen hemží. PS: metání hnoje výbušninami, to asi pak použili jako nápad do filmu Trhák, ne? A univerzální ptakopysk, to je ujetost největší, chchch
mnaucz
1 477 bodů
10
Tak... Posel Světla se spoustě lidem moc nelíbí. Důvod je i ten, že ta satirická pointa, této hry je ji pro lidi, co tuto dobu zažili prakticky neobjevitelná. Ale je to skvělá komedie. Vizionář ještě lepší, bohužel kratší. Tento záznam se dle mého soudu moc nepovedl. Ne výkonem herců, nýbrž technikou a chabým publikem. Když na konci Vizionáře začne hrát klasická koncová hudba a oni ji technicky asi po 3 sekundách překryjí, je strašná banalita. Záznam zamrzí, hra výborná. Škoda, že už nežil pan Vozáb. Ten by jinak byl určitě jasnou jedničkou, jde-li o záznam této hry.