Recenze filmu Cellular

64%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Chrustyn
Chrustyn
43 483 bodů
6
Pohodový, rychlý thriller u kterého musíte vypnout mozek a bavit se. Na odpočinek ideální.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
36 438 bodů
9
Mladík Ryan obdrží hovor na mobilní telefon od starší ženy, která tvrdí, že byla unesena. Ryan samozřejmě tomu z počátku nevěří, ale netrvá dlouho a je přesvědčen o plné pravdivosti. A hon o čas může začít. Napínavý thriller nepostrádá nic na své žánrové zábavnosti. Příběh postavený na telefonním hovoru není žádnou novinkou, a však proč nevymyslet další rozličný příběh plný honiček, přestřelek, zoufalství, naděje a humoru na odlehčení? Debutující scénárista Chris Morgan si s námětem poradil dobře, čímž si otevřel dveře především pro sérii ´Rychle a zběsile´ od třetího snímku. Ryze popkornový filmový počin v plné parádě a podle toho je třeba k tomu přistupovat! Vážně ještě někdo v takových filmech hledá realitu? Už ve třetí minutě se vše patřičně rozjede a zastaví se až těsně před závěrečnými titulky. Napětí se drží po celou stopáž, což je hlavně vlivem faktu, že děj jedinkrát neodbočí jinam a nezdržuje dějovými zbytečnostmi. Snímek jednoduchý, ale divácky účinný.
kunafix
kunafix
20 072 bodů
4
Průměrnej filmeček těžící z objevu mobilního telefonu. Ale spíše mi to místy připadá jak reklamní akce na Nokiu, která je podle filmu nejlepší cellphone, umí podržet hovor, ztlumit zvuky, má znělku tudu dúdú tudu dúdú tudu dú dú dúúú a nahrávat video. Product Placement klidně, ale všeho s mírou...
hanys_
hanys_
18 781 bodů
6
Nenáročný akční výplach koukatelný hlavně díky pobíhajícímu Evansovi a solidnímu záporákovi Stathamovi..5.5/10
Sheldon
Sheldon
16 079 bodů
8
Tenhle akční thriller mě hodně vzal a bavil. Nakonec je dobře, že to nerežíroval Michael Bay jak bylo původně plánováno. Statham je zde jako padouch výborný, mladý Chris Evans do toho pořádně šlape a soundtrack Johna Ottmana pořádně šlape včetně coveru od Niny Simone. Za mě ano.
Spooner
Spooner
15 836 bodů
6
Takový pohodový akčnák,který nepobaví ani neurazí.Prostě hollywodský průměr,ze kterého mohlo být vymáčknuto přece jenom trochu více napětí.Ale i tak dobrý
p.a.douch
p.a.douch
8 476 bodů
8
Odsejpá to rychle, na přemejšlení neni moc času a tomuhle filmu to jen prospívá. Akce dost. Všichni odváděj slušnej standart. Lidská Pochodeň mě docela zaujala. Jako příslušníka Fantastický čtyřky ho nemusim, ale tady mě vůbec nevadí. Takže pohodovejch 80 %. P.S.: Kim Basingerové to slušelo i v jedenapadesáti.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Sony Ericsson K-750i
Pas
Pas
6 225 bodů
1
Mobil Velice nudný film, ve kterém Kim Basinger řve a přehrává, Chris Evans pobíhá po městě s Nokií a na střídačku používá dva výrazy: "Shit!" (když se nedaří) a "Oh God!" (když ho něco překvapí či vyděsí). Nevím, zda to má člověk brát vážně nebo ne, protože hlášky typu: Dej mi telefon, nebo ti zastřelím auto! tomu příliš nenasvědčují. Taky se tam až příliš často vše řeší principem náhody a vychvalování telefonu Nokia je nechutné. A ještě ke všemu Statham..
Márty Ren
Márty Ren
2 935 bodů
6
Film s největší mírou product placementu v dějinách kinematografie.