Recenze filmu It's All Gone Pete Tong

76%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
6
Audiovizuálně zajímavý pseudodokument o populární DJ, kterému jeho životní styl přinesl ztrátu sluchu se kterou se pokouší po svém vyrovnat.
kunafix
kunafix
20 072 bodů
10
Něco takovýho jste ještě neslyšeli. Teda neviděli. Kokainová kočička nebo co to bylo, neměla chybu. Paul Kaye jako permanentně chlastající nebo sjetej šílenec neměl hcybu, ani chybu! Místama to bylo natočený dost vážně, ale kolikrát sem se musel fakt dost zachlámat. A nezapomenutelná je hláška, jak sděluje svýmu kámošovi, že 3 roky šukal jeho babu, ale jenom do prdele, protože sou kámoši, chch. A plno takovejch věcí, fakt dobrej film. Fakt. A pěkně mě zmátla ta informace o tom, že to je podle skutečné události.
Medweedek
Medweedek
1 979 bodů
10
Nemá to chybu. Ze začátku se díváte na film, který byste jinak odsoudili: Magor, který droguje jak o duši, chlastá, spí kde s kým a je sprostý jak dlaždič.. ale postupem času se z filmu stává něco víc. Vžijete se do onoho DJ, je Vám ho líto. Myslíte si, že tím, že ztratil sluch, ztratí úplně vše. Upadne sám v pokoji víc a víc do drog, ale je "návrat" do světa je tak... to se nedá popsat. Dělá vše pro to, aby zase žil svou láskou - hudbou a to se mu, i jako neslyšícímu, neuvěřitelně daří. Člověk, co se nevzdá a i přes handicap si jde za svým ... za hudbou, kterou žije ... 5*