Bosch

66%
Bosch
Plakát traileru

Detektiv na vraždách řeší případ vraždy třináctiletého chlapce, zatímco on sám je obviněn a veden před soud za zabití sériového vraha.





Chrustyn
Chrustyn
43 463 bodů
6
Hodnoceno na základě 1.serie. Všehovšudy lehce nadprůměrný krimi seriál, který by bez charismatu hlavního hrdiny zapadl mezi x podobných krimi seriálů, které náhodou objevíte v 10 večer v TV. Další série mě nijak nelákají.
Spooner
Spooner
15 816 bodů
10
1. série: Bosch asi nikdy nebude považován za vrchol kriminálek a vedle temných zámořských kousků v čele s Temným případem by mohl velmi snadno zapadnout. To by ovšem byla velká škoda. Amazon se nám totiž rozhodl naservírovat poctivou žánrovku, v níž hraje prim výživný titulní charakter a důkladně budované vyšetřování. Titus Welliver konečně dostal pořádnou šanci a díky svému nekonečnému charismatu ji beze zbytku využívá. Hlavní vyšetřovací linka správně zaujme, stejně jako psychologická hra s vrahem a ani Boschova rodinná linie zde překvapivě vůbec nepřekáží. K tomu si připočtěte slušnou old school atmosféru, díky níž by seriál zaujal i vaše rodiče, a máte tu další výrazný kriminální kousek. Druhou sérii chci co nejdřív. 80%
Richard K
Richard K
8 438 bodů
8
Platí pro I. sérii......Příjemné překvapení v žánru krimi. Noirově odvyprávěný příběh má přesně tu atmosféru, kterou má mít. Akční scény tady nenajdete (čest vyjímkám),ale napětí je i tak dost. Velkým kladem seriálu je to, že i rodinný či soukromý život hlavní postavy nemá vlastní dějovou linku,tudíž neodvádí pozornost a nepůsobí "vycpávkově",ale vše je zasazeno do kontextu děje resp. kriminálního vyšetřování.

Dodatečné informace

Původní název:
Bosch (více)
  • USA Bosch
  • USA Harry Bosch
  • USA Harry Bosch - A nyomozó
  • USA Босх
Premiéra v ČR:
14. 12. 2016
Země původu:
USA
Knižní předloha:
Čeština:
Bosch je dostupný s českými titulky

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch