Recenze filmu Země zombií

77%

Komentáře a recenze 74

Dle počtu bodů
markuc
markuc
3 665 bodů
6
Ulitlou a zaroven celkem inteligentni komedii jsem uz dlouho nevidel.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Příjemná oddychovka,která mě vůbec nenudila.Kratší stopáž,oblíbené prostředí a výborná zábava.Mě tohle bavilo víc než Soumrak mrtvých. *I přes kratší stopáž nejde o jednohubku.*
EifelCZ
EifelCZ
3 312 bodů
8
Perfektní slow-motion začátek, občasná likvidace pár zombíků, nudnější prostředek filmu a pak opět akční likvidace zombie v lunaparku. ZOMBIE komedií je jak šafránu a po Soumraku mrtvých vznikla další, co je velice povedená. Parádně jsem se pobavil, ale na pět to nebylo. 8-)
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
9.5
Podle mě se jedná o nejlepší zombie film všech dob. Jesseho pravidla zobrazená ve filmu nemají chybu. Pan Woody Harrelson se v roli zabijáka zombíků vyloženě našel a dává do ní celý srdce. Seriál se stejným názvem bohužel na film nenavázal.
Mardy
Mardy
2 615 bodů
8
Jo viděl jsem lepší zombie filmy s nadupanou akcí. Jenže tohle je ohromně vtipný, má to skvěle napsané figury a skvěle obsazený. Škoda jen prostřední pasáže, mohla být trochu víc nadupaná a taky to mohlo být i trochu delší. Každopádně Woody Harelson je jako vždy geniální, Emma Stone je opravdu půvabná a talentovaná, Jesse Eisenberg je fajn a Abigail Breslin je taky v pohodě, vlastně po dlouhé době mladá herečka která mě nevadila ba naopak. No a Bill Murray je stylovej. Jo a taky musím zmínit skvělý závěr, střílení na horské dráze či ze zavřeného stánku, výborný nápad. Zábavný film, ale dalo se z něj vytřískat mnohem víc.
adoshek
2 510 bodů
8
Hodně vydařená a zábavná komedie z hororového prostředí zombies.
Evah
Evah
2 507 bodů
9
Velmi vtipná komedie plná dosti nechutných scén a hodně lekaček. Nasmála jsem se u spousty scén, děj sice obsahově nijak závratný, ale situační humor skvěle pobaví. Hlavní hrdina se seznámí s dalšími třemi přeživšími a snaží se splnit si něco co jim teď chybí. Při tom vraždí zombíky a střílí jak často jen můžou. Každopádně velmi vtipně pojaté.
Blackhand47XD
Blackhand47XD
2 502 bodů
8
Po hromadě nepříliš pozitivně laděných filmech o zombie apokalypse tu máme konečně i vcelku normální komedii, která naštěstí ještě tak úplně nehraničí s parodií. Hlavním hrdinou navíc není úplný drsňák, ale totální introvert, čímž je snímek zase o něco více originální. Malá parta hrdinů má mezi sebou skvělou komedii a i cameo Bill Murrayho bylo velice dobře zvládnuté. Vůbec by mi nevadilo, kdyby byl film o pár minut delší, ale na druhou stranu letos vychází pokračování, které bude snad alespoň tak povedené jako první díl. 80%
Edward
Edward
2 487 bodů
6
6/10
sunfreedom
2 368 bodů
8
Viděno s desetiletým zpožděním díky Netflixu. Tři hvězdy za film, příběh, herce a nápad. Půl hvězdy za fakt, že jsem se na to dodíval i já, kterej zásadně nekouká na filmy, kde lidi lezou za tmy do sklepa. Druhá půlhvězda za... Emmu Stone. Ehm.