Profilový obrázek

Mardy

2 614

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Vetřelec: Romulus
    Vetřelec: Romulus (2024)
    8
    Romulus je skvělý. Už když přišlo oznámení že se na to dělá, věděl sem, že se to povede a ono se to fakt povedlo. Od obsazení, přes herecké výkony, kameru režii i tryky. Všechno fungovalo. Romulus má skvělou atmosféru, asi jako v ,,Jedničce". Spousty výborně použitých odkazů na původní filmy, které skvěle zapadly do příběhu, spousty svých vlastních skvělých nápadů. Několik povedených lekaček. Hlavní herečka je skvělá a hned si mě získala. Z fleku by mohla hrát Ellie z Last of US. Ostatní herci jsou taky v rámci svého prostoru skvělí, ale nejlepší výkon podal představitel Andyho, který hraje svou postavu vskutku přesvědčivě. Romulus má i svoje problémy, ale není to nic co by mě rušilo. Přál bych si pokračování se stejnou herečkou.
    Pomsta mrtvého muže
    Pomsta mrtvého muže (2013)
    10
    Hned první scénou mě to přikovalo k sedačce a já hltal a hltal. Výborná atmosféra, herecké výkony. skvělí mix akce a romance které se skvěle doplňovali a překrývali. Skvělá detektivní linka s hrdinovím kámošem. Geniální scéna s Viktorem a Alfonsem, kdy je odhalen odposlech a Alfons udělá léčku a mi nevíme zda ví kdo je Viktor nebo ne. já nemám co vytknout tenhle film mě skratka bavil úplně ve všem.
    Dungeons & Dragons: Čest zlodějů
    Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023)
    10
    Nemůžu jinak, než napsat, že tenhle film je totálně boží. Neuvěřitelně sem se bavil. Ať už šlo o akční scény, infiltrační nebo utíkací pasáže či scéna s oživováním nemrtváků. Vždy to bylo výborně, přehledně a vtipně natočeno s hromadou skvělých nápadů a odkazů (drak mě neskutečně pobavil). Já nejsem kdovíjaký znalec předlohy. Znám jen PC Baldurs Gate či Icewind Dale, ale i tak jsem si tam našel pár odkazů. Herci jsou všichni skvělý a každý charakter tu má svou wau scénu. Skvěle je využitá měňavka či barbarka a Paladin za kterého jsem vždy hrával je úplně skvělej. Je dobře že nemá víc prostoru, protože působí tak strašně přesíleně, že by celej problém mohl vyřešit sám. Neuvěřitelně hravej, zábavnej a vtipnej film plný skvělého konverzačního i jiného humoru, který vůbec neruší a vyhází hezky z charakterů. Bravůrní zpracovaní, jaké si DnD zaslouží. Za mě nejlepší fantasy od dob Pána prstenů a že jim to teda trvalo.
    Tlapková patrola ve filmu
    Tlapková patrola ve filmu (2021)
    6
    Dcera se u toho bavila, takže to svůj účel splnilo. A vyte co. Já se taky bavil. Hezká animace to vše zachraňuje a příběh ujde. Příjemná oddechovka co neurazí a pobaví.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+93