VOD tipy: Zahradníkův rok, šílená komedie i návrat seriálového hitu od Netflixu

VOD tipy: Zahradníkův rok, šílená komedie i návrat seriálového hitu od Netflixu
Zahradníkův rok | DonArt/Zuzana Panská

Advokát

Advokát
Advokát
  • Netflix
79%
Už od čtvrtka můžete na Netflixu zhlédnout třetí sérii populárního právnického seriálu Advokát, který vychází z románů spisovatele Michaela Connellyho. Hlavní hrdina chváleného kousku bude tentokrát obhajovat muže obviněného z vraždy kamarádky a bývalé klientky Glorie. Tentokrát je to pro Mickeyho hodně osobní a nečekané komplice se mohou v případu objevit prakticky kdykoliv.
Advokát: trailer na 3. sérii | Netflix

Bráchové

Bráchové
Bráchové
  • Amazon Prime Video
46%
Bizarní komedie od Amazonu nám nabídne příběh dvou bratrů, kteří se už v mládí vydali kriminální cestou. Jenže zatímco Moke (Josh Brolin) by už rád sekal latinu, chytřejší Jade (Peter Dinklage) chce provést špinavou práci se zatím nejtučnějším lupem. Dvojice musí spojit síly se svou maminkou (Glenn Close), která taky nikdy nebyla zrovna vzorem ctnosti, a utíkat před policií či Brendanem Fraserem. Skvěle obsazená komedie bude evidentně sázet na netradiční ústřední dvojici, kterou hodlají tvůrci provést hodně ulítlými situacemi.
Bratři: trailer | Amazon Prime Video

Rivalové

Rivalové
Rivalové
AI
67%
Po tenisovém dramatu se Zendayou tu máme další letošní Rivaly, tentokrát seriálové. Nový britský seriál nám na Disney+ nabídne pohled do zákulisí nezávislé televize v 80. letech i na tehdejší smetánku. Budeme sledovat bývalého olympionika Ruperta Campbella-Blacka a jeho dlouholetý spor s ředitelem stanice Corinium Television Tonym Baddinghamem, do něhož zásadním způsobem zasáhnou i další postavy televizního světa v čele s populárním moderátorem. Na tomto základě odstartuje seriál plný intrik, snah o převzetí moci i milostných eskapád. V jedné z hlavních rolí se objeví bývalý Doctor Who David Tennant.
Rivalové: trailer | Disney+

Už tě nemám rád

Už tě nemám rád
Už tě nemám rád
  • Max
AI
64%
Oceňovaný český režisér Zděnek Jiráský (Poupata) přichází na Max s malinko trudnějším příběhem o dospívání, v němž se spojí cesty mladého Marka a jeho vrstevnice Terezy. Oba pochází z jiného sociálního spektra, trpí však podobnou samotou a odcizením od svých nejbližších. Najdou tedy společné porozumění a vydají se na cestu neznámo kam, při níž zažijí nejedno dobrodružství.
Už tě nemám rád: trailer | Continental Film

Zahradníkův rok

Zahradníkův rok
Zahradníkův rok
  • Netflix
65%
Novinka režiséra Jiřího Havelky (Vlastníci, Mimořádná událost) vypráví příběh mlčenlivého zahradníka s tváří Oldřicha Kaisera, který si žije poklidný život mezi svou úrodou. Idylku mu ovšem naruší nový majitel sousedícího zámku, který by rád koupil i zahradnictví. Zarputilý hrdina odmítá, movitý soused se mu proto hodlá mstít. Vše začíná postavením plotu a bezpečnostní závory, kterou hlídá sekuriťák v podání Štěpána Kozuba, časem se ovšem mocný nepřítel uchýlí i k mnohem větším zákeřnostem. Úřady jsou kvůli komplikovaným zákonům a věčné byrokracii bezmocné, zahradník se ale ani přesto nevzdává.
Zahradníkův rok: trailer | Donart Film

Ze stínů

Ze stínů
Ze stínů
  • Netflix
72%
Adrenalinový akčňák od Netflixu nám nabídne příběh mladé nájemné vražedkyně, která se vzbouří svému mentorovi a zabijácké organizaci, jelikož je odhodlaná zachránit život 11letého chlapce. Přímočarý příběh zde bude vyplněn pořádnou dávkou hodně brutálních akčních sekvencích se špičkovou choreografií, která si bere to nejlepší ze Zátahu či Johna Wicka. Čekají nás podle všeho krvavá jatka, jež ocení snad všichni fanoušci žánru.
Ze stínů: trailer | Netflix
Podívejte se i na seznam dalších novinek, které najdete na VOD službách.
Zdroje: Netflix, Max, Disney+