Voyo tipy na září: Dokumentární Django, rivalita Arnolda a Slye i hvězdný western

Voyo tipy na září: Dokumentární Django, rivalita Arnolda a Slye i hvězdný western
Django | Bioscop

Arnold a Sly: Rivalové, přátelé, ikony (2024)

Arnold & Sly: Rivalové, přátelé, ikony
Arnold & Sly: Rivalové, přátelé, ikony
AI
73%
Od 27. září budete moci na Voyu zhlédnout nový dokument ze série TMZ Investigates, který se bude zabývat vztahem a rivalitou dvou největších akční ikon, Arnolda Schwarzeneggera a Sylvestera Stalloneho. Herecké ikony se sešly ve studiu, aby ve velmi upřímném a otevřeném rozhovoru mluvily o své rivalitě z 80. a 90. let, která ovšem přerostla ve velké pouto a přátelství, jež trvá dodnes. Kromě účasti obou herců se můžete těšit i na dosud nezveřejněné záběry z jejich filmů, exkluzivní rozhovory a vzpomínky z natáčení, jež vám obě legendy ukážou ze zcela jiného úhlu pohledu.
Arnold & Sly: Rivalové, přátelé, ikony: ukázka | Voyo

Django (2024)

Django
Django
Pokud ale místo akce holdujete spíše české hudební scéně, mohl by vás oslovit dokument Django, který na jaře brázdil kiny a nyní si našel cestu na Voyo. Portrét legendárního rockera a zpěváka kapely Olympic Petra Jandy natočila filmařka Olga Malířová Špátová, která stojí i za dojemným dokumentem o Karlu Gottovi. Její nový počin nabízí poutavé ohlédnutí za kariérou rockové legendy, která samozřejmě kamery pustila i do svého soukromí. Probraly se rodinné vztahy, kariérní vzestupy i pády a nečekaně otevřený Janda mluvil i o největších rodinných tragédiích.
Django: trailer | Bioscop

Hlas lásky (2020)

Hlas lásky
Hlas lásky
  • Voyo
  • Filmbox+
  • DaFilms
61%
Kanadský film volně inspirovaný životem zpěvačky Céline Dion začíná v 60. letech, kdy se rodiče Sylvette a Anglomard radují z ohromného hudebního talentu své dcery Aline. Jejího pěveckého nadání si všimne také producent Guy Claude, rozhodne se z ní udělat hvězdu a jednu z nejlepších zpěvaček na světě. A to se mu také podaří. Mladá zpěvačka se vydává na neobvyklou životní cestu plnou vrcholů a pádů a s Claudem ji začne pojit víc než jen přátelský vztah.
Hlas lásky: trailer

Indián (2022)

Indián
Indián
  • Netflix
  • Voyo
  • Prima Plus
  • +3
48%
Karel Roden si v českém filmu zahrál bezohledného a neúnavného obchodníka Ondřeje, do něhož při cestách Spojenými státy vstoupí duch zemřelého indiánského náčelníka. Tomu se ovšem moc nelíbí mužův způsob života. Hlavnímu hrdinovi se tedy začne v mysli ozývat hlas, jenž ho hodlá změnit a pomoct mu. O tom však nechce Ondřej ani slyšet a bojuje proti indiánskému vlivu svým pracovním nasazením. I přesto má ovšem podivnější chování vliv nejen na něj, ale také na jeho blízké.
Indián | Bioscop

Lovec hlav (2022)

Lovec hlav
Lovec hlav
  • Voyo
  • O2 TV
54%
Hvězdně obsazený western sleduje lovce odměn Maxe Borlunda, jenž má za úkol najít a zachránit unesenou Rachel, manželku bohatého obchodníka. Cestou se setkává s psancem Joem Cribbensem, svým odvěkým nepřítelem, jehož pomáhal dostat do vězení – a věci se samozřejmě začnou komplikovat. V hlavních rolích se objevují dvojnásobný držitel Oscara Christoph Waltz a Willem Dafoe.
Dead for A Dollar
Podívejte se také na žebříček nejlepších filmů, které jsou na platformě Voyo dostupné.
Zdroj: Voyo, TV Nova