Nejlepší říjnové tipy na Netflixu: Noví Srdcerváči, Advokát i oscarový animák

Nejlepší říjnové tipy na Netflixu: Noví Srdcerváči, Advokát i oscarový animák
Netflix říjen | Netflix
S příchodem podzimu a chladného počasí očekávají televizní stanice i VOD služby příchod většího počtu diváků zpět před obrazovky. Netflix není výjimkou a v říjnu si pro své předplatitele opět připravil bohatou nabídku pořadů, v níž nechybí ani jejich vlastní originály. Ze všech novinek jsme pro vás připravili ty, které si zaslouží vaši pozornost.
Hajime no ippo: The Fighting
Hajime no ippo: The Fighting
88%
Od 1. října bude na Netflixu dostupný japonský anime seriál Hajime no Ippo: The Fighting! Poté, co mu zemřel otec, pomáhá Ippo své matce s podnikáním, na přátele mu nezbývá čas, a tak ani žádné nemá. Téměř každý den je terčem slovních i pěstních útoků skupinky starších studentů. Při jednom takovém incidentu se mu dostane pomoci od kolemjdoucího, tím je shodou okolností profesionální boxer, ten vezme Ippa do tělocvičny boxu, aby mu ošetřil rány a tam Ippo poprvé nalezne svůj sen. Chce se stát silným a oblíbeným, obdivovaným lidmi a začne se o box hlouběji zajímat. To je ale je teprve první krok na krkolomné a náročné cestě ke slávě, kterou si zvolil.
Hajime no ippo: The Fighting
Hajime no ippo: The Fighting
Hajime no ippo: The Fighting
Hajime no ippo: The Fighting
Hajime no ippo: The Fighting

Iti mapukpukaw
Iti mapukpukaw
72%
Ve stejném termínu na Netflix zamíří i filipínsko-thajský animovaný film The Missing. Hlavním hrdinou příběhu je Eric, obyčejný mladý muž, který se živí jako animátor na Filipínách. Má malý, pěkný, ale neuklizený byt, dobře placenou práci a partnera, kterého má rád. Přesto je na něm jedna znepokojivá věc – nemá pusu. Jednoho dne mu zavolá matka Rosalinda a požádá ho, aby zkontroloval svého strýce. Bohužel se ukáže, že před několika dny zemřel. Když se Eric vzpamatovává ze šoku, objeví se známý mimozemšťan a chce Erica odnést ze Země. Ericův život je rázem vzhůru nohama a daná situace ho donutí ohlédnout se za svou minulostí a uspořádat si vzpomínky.
Iti mapukpukaw
Iti mapukpukaw | Cinemalaya Foundation

Srdcerváči
Srdcerváči
  • Netflix
79%
3. října bude mít premiéru třetí řada seriálu Srdcerváči na motivy čtvrtého dílu grafických románů od Alice Oseman. Charlie by konečně rád řekl Nickovi, že ho miluje a i Nick má něco na srdci. Prázdniny se chýlí ke konci a blíží se školní rok plný radostí i výzev, mezi něž patří i výběr té správné univerzity. Postupně všichni pochopí, co znamená skutečně se navzájem poznat, a že když život nejde podle plánu, jsou tu pro nás naši milovaní, o které se můžeme opřít.
Srdcerváči: trailer na 3. sérii | Netflix

Zlouni: Prokletá loupež
Zlouni: Prokletá loupež
  • Netflix
56%
A Netflix nezapomíná ani na nejmenší diváky a navíc se blíží oslava čím dál oblíbenějšího svátku Halloween. Na 3. říjen tak připadá i premiéra halloweenského speciálu Zlouni: Prokletá loupež. Zlouni pracují i o Halloweenu, jejich zdánlivě jednoduchý zločin se ale změní v děsivou noc, když se jim do cesty postaví nebezpečný nepřítel nadpřirozené povahy a dá jim ochutnat jejich vlastní medicínu.
Zlouni: Prokletá loupež
Zlouni: Prokletá loupež | Netflix

Chlapec a volavka
Chlapec a volavka
  • KVIFF TV
78%
O čtyři dny později, tedy konkrétně 7. října bude na Netflixu k dispozici i poslední snímek slavného japonského tvůrce Hajaa Mijazakiho inspirovaný knihou Genzabury Jošiny s názvem Chlapec a volavka. Cesta dospíváním nebyla nikdy snadná, své o tom ví i hrdina tohoto snímku Mahito, jemuž musí k poznání sebe sama pomoci návštěva tajemného magického světa a mluvící volavka. Jak už je u Mijazakiho zvykem, i tento snímek posbíral nadšené ohlasy a dokonce letos získal Oscara pro nejlepší animovaný film.
Chlapec a volavka: finální trailer | Aerofilms

Outer Banks
Outer Banks
  • Netflix
83%
První část čtvrté řady seriálu Outer Banks bude mít premiéru 10. října. Druhá část čeká na diváky již 7. listopadu a každá z nich bude mít pět dílů. Od objevení pokladu v El Doradu uběhlo 18 měsíců, John B, Sarah, Kiara, JJ, Pope a Cleo se vrátili domů a provozují svůj obchod ve snaze žít normální život. Finanční potíže je ale donutí přijmout Wesou nabídku a vydat se po stopách pokladu kapitána Černovouse. V patách mají nové nepřátele a brzy se začínají ptát, kolik jsou pro získání pokladů ochotní riskovat.
Outer Banks: trailer na 4. sérii | Netflix

Já jsem vrah
Já jsem vrah
  • Netflix
73%
S pátou řadou se 16. října na obrazovky vrací i dokumentární seriál Já jsem vrah. Na fanoušky čeká nová várka skutečných zločinů, které divákům vypráví sami vrazi ze svého pohledu.
Já jsem vrah
Já jsem vrah | Netflix

Advokát
Advokát
  • Netflix
79%
Na 17. října připadá premiéra třetí řady kriminálního seriálu Advokát. Počin vzniká na motivy románové série Michaela Connellyho a třetí řada bude vycházet ze čtvrté knihy s názvem The Gods of Guilt. Mickeyho kontaktuje zoufalý klient Andre La Cosse obviněný z vraždy prostitutky. Mickey jeho případ přijme i přesto, že oběť jeho domnělého zločinu je žena, které se dříve snažil pomoci.
Advokát: trailer na 3. sérii | Netflix

Vlkodlaci z Temného Hvozdu
Vlkodlaci z Temného Hvozdu
AI
64%
Vlkodlaci z Temného Hvozdu je francouzský dobrodružný film na motivy deskové hry Les Loups-Garous de Thiercelieux založené na prvcích oblíbené hry Městečko Palermo. Hlavními hrdiny příběhu jsou členové rodiny, kteří objeví tajemnou karetní hru, díky níž se přesunou v čase do středověké vesnice, již každou noc napadají vlkodlaci. Ke zhlédnutí bude snímek od 23. října.
Vlkodlaci z Temného Hvozdu: trailer | Netflix

Diplomatické vztahy
Diplomatické vztahy
  • Netflix
77%
A na samém konci měsíce, tedy 31. října, se na Netflix vrací s druhou řadou i dramatický seriál Diplomatické vztahy s Keri Russell v hlavní roli. Po šokujícím zjištění na konci první sezóny se musí Kate rozhodnout, komu může věřit a jak bude nadále postupovat. Pokud se rozhodne špatně, bude všemu konec a v sázce je příliš mnoho.
Diplomatické vztahy: teaser trailer na 2. sérii | Netflix
Podívejte se také na žebříček nejlepších sci-fi filmů na Netflixu.
Zdroj: Netflix