Netflix: Nejlepší srpnové tipy: Nové terminátoří dobrodružství, oslava SpongeBoba i návrat Emily v Paříži

Netflix: Nejlepší srpnové tipy: Nové terminátoří dobrodružství, oslava SpongeBoba i návrat Emily v Paříži
Netflix srpen | Kinobox
Na své si ale nepřijdou pouze milovníci romance, sci-fi a mytologie. Netflix v srpnu svým anime seriálem Terminator Zero rozšíří svět těchto vražedných strojů a těšit se můžeme i na akční komedii s Markem Walhbergem a Halle Berry v hlavních rolích, souboj otce a syna o rodinnou firmu, kriminální thriller podle knižního bestselleru nebo nejnovější přírodopisný pořad s komentářem sira Davida Attenborougha. Tak si pojďme ty nejzajímavější premiéry představit pěkně postupně podle termínu, od něhož budou na Netflixu dostupné.

Naměkko
Naměkko
  • Netflix
45%
Hned 1. srpna bude mít na Netflixu premiéru druhá řada komediálního seriálu Naměkko s Robem Lawem a jeho synem Johnem v hlavních rolích. V první řadě se Ellisu Dragonovi podařilo uhájit svou společnost a nyní ho čekají nové výzvy. Těch, kdo si brousí zuby na jeho firmu, je ale stále dost a navíc se ukazuje, že jedním z nich by mohl být i jeho vlastní syn Jackson!
Naměkko, 2. řada
Naměkko, 2. řada | Netflix

Příručka k vraždě pro hodné holky
Příručka k vraždě pro hodné holky
  • Netflix
53%
Na stejný datum připadá i premiéra zmíněné adaptace románu Holly Jackson, který u nás vyšel pod názvem Návod na vraždu pro hodné holky. Hlavní hrdinkou příběhu je dospívající dívka Pip, kterou pronásleduje případ vraždy spolužačky. Její tělo se nikdy nenašlo, ale protože se krátce poté zabil její přítel, všichni to mají za dostatečný důkaz jeho viny. Pip si to ale nemyslí, a tak se v rámci školního projektu rozhodne případ znovu otevřít a vyřešit...
Příručka k vraždě pro hodné holky
Příručka k vraždě pro hodné holky
Příručka k vraždě pro hodné holky
Příručka k vraždě pro hodné holky
Příručka k vraždě pro hodné holky

Záchrana Zátiší Bikin: Veverka Sandy zasahuje
Záchrana Zátiší Bikin: Veverka Sandy zasahuje
  • Netflix
24%
Od 2. srpna bude SpongeBob spolu se svou kamarádkou Sandy zachraňovat Zátiší Bikin v novém celovečerním dobrodružství. Zátiší Bikin totiž bylo i se všemi svými obyvateli vyloveno z moře, a tak se musí Sandy a SpongeBob vydat na cestu do Texasu a celou situaci i městečko zachránit. Postavička SpongeBoba slaví letos 25 let od svého vzniku, nový snímek je tak jedinečnou příležitostí, jak to s touto netradiční mořskou houbou oslavit.
Záchrana Zátiší Bikin: Veverka Sandy zasahuje: trailer | Netflix

Tajuplný svět zvuků s Davidem Attenboroughem
Tajuplný svět zvuků s Davidem Attenboroughem
  • Netflix
78%
David Attenborough se vrací s novým přírodopisným dokumentem věnovaným úžasným a dechberoucím zvukům, kterými jsme obklopeni. Dojde i na vysvětlení, k jakým rozmanitým účelům je zvířata používají. Tajuplný svět zvuků s Davidem Attenboroughem bude na Netflixu dostupný od 7. srpna.
Tajuplný svět zvuků s Davidem Attenboroughem: trailer | Netflix

Umbrella Academy
Umbrella Academy
  • Netflix
79%
O den později, tedy konkrétně 8. srpna, odstartuje na Netflixu čtvrtá a závěrečná šestidílná série úspěšného seriálu Umbrella Academy. Před sourozenci Hargreevesovými stojí poslední mise za záchranu světa. Po událostech ze třetí řady došlo k resetování času a sourozenci přišli o své schopnosti. Jenže jak se zdá, ani přesto nebudou mít pokoj. Na obzoru je nová hrozba a Ben může způsobit konec světa. Nezbývá tedy než opět spojit síly, získat zpět své schopnosti a situaci zachránit.
Umbrella Academy: trailer na 4. sérii | Netflix

Emily in Paris
Emily in Paris
  • Netflix
62%
Na konci třetí sezóny se vše pořádně zamotalo a diváci zůstali s řadou nezodpovězených otázek nejen ohledně Emily a Gabriela, ale i Camille a Alfieho. K nápravě by mělo dojít 15. srpna, kdy se Emily in Paris vrací na obrazovky s prvními pěti díly čtvrté série. Konečně se tak snad publikum dočká svých odpovědí, včetně té nejpalčivější – který z mužů je pro Emily tím pravým?
Emily in Paris: trailer na 4. sérii, 1. část | Netflix

Jednotka všedního nasazení
Jednotka všedního nasazení
  • Netflix
49%
Od 16. srpna budou na Netflixu měřit své síly Mark Wahlberg a Halle Berry jako bývalí milenci ze střední školy. Mike je obyčejný stavební dělník, když se ale nečekaně setká s Roxanne a ona ho požádá o pomoc, stane se součástí nebezpečného a zrádného světa špionáže.
Jednotka všedního nasazení: trailer | Netflix

Terminator Zero
Terminator Zero
  • Netflix
43%
A nakonec tu máme 29. srpen a na toto datum připadají hned dvě premiéry. Tou první je zmíněný japonský anime seriál Teminator Zero. Geniálního počítačového programátora a otce tří dětí Malcolma Leeho pronásledují noční můry o zničení světa. Posledních deset let tvořil umělou inteligenci zvanou Kokoro a doufá, že bude poslední lidskou nadějí a nepřítelem Skynetu. Vyhodnotí ale jeho systém lidstvo jako hrozbu, stejně jak učinil Skynet, nebo Kokoro usoudí, že je lidstvo hodno záchrany? A co s danou situací učiní vojáci a stroje z budoucnosti?
Terminator Zero: teaser trailer | Netflix

Kaos
Kaos
  • Netflix
57%
Druhou novinkou daného dne bude seriál Kaos na motivy řeckých bájí o bozích z Olympu. V roli Dia se představí Jeff Goldblum. Nejvyššího z řeckých bohů trápí obavy z nadcházející apokalypsy, takže není úplně v nejlepším rozpoložení. Mezitím se šestice dosud neznámých lidí dozvídá o svém vzájemném propojení i účasti na dávném proroctví. Podaří se jim odhalit tajemství bohů a toho, co s lidmi dělají? A až to zjistí, dokáží je zastavit? A co na to všechno paranoidní Zeus?
Kaos: 2. teaser trailer | Netflix

Na závěr ještě doplníme, že pro fanoušky snímků Rebel Moon, bude už od 2. srpna k dispozici režisérský sestřih obou dílů. Podívejte se také na žebříček nejlepších filmů na Netflixu.
Zdroj: Netflix