Sci-fi fiasko Rebel Moon má zachránit více krve. Naláká vás Snyder trailerem na nový sestřih?

Sci-fi fiasko Rebel Moon má zachránit více krve. Naláká vás Snyder trailerem na nový sestřih?
Rebel Moon DC | Netflix
Vinit můžeme Snydercut Ligy spravedlnosti, který se stal úspěšným marketingovým tahem a přesvědčil hlavouny od streamu, že Zackův kult jako jeden z mála zvládne být relevantní kupní silou a nástrojem propagace VOD služby. Nedala se však předvídat nebývale negativní reakce na Rebel Moon, proti níž tentokrát nestojí silný odpor věrných. I velká část režisérových příznivců totiž uznala, že si tentokrát jejich oblíbenec vybral slabší chvilku.
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
  • Netflix
46%
Takže jsme v trochu divné situaci, kdy se na nás chystá nový sestřih dvojfilmu, který většina považuje za v lepším případě úmorně nudný, v horším nesnesitelný. Snyder slibuje nějakou hodinu nového materiálu a jednotlivé části dokonce nesou nové podtituly. Kalich krve a Kletba odpuštění.
Rebel Moon: trailer, režisérská verze | Netflix
Rozhodně je jen málo těch, kteří by byli zvědaví, jak Snyder rekontextualizuje svůj příběh a co přesně musel vynechat. Trailer samozřejmě láká na obrazy explicitního násilí a sexu. Vidíme explodovat několik hlav a hlavní hrdinové si najdou pár okamžiků navíc na věkově omezený společný odpočinek mezi akčními scénami. Můžeme ale očekávat i nové dějové linie a postavy.
Je jednoduché si Rebel Moonu dobírat, na druhou stranu je vskutku obdivuhodné, že se Snyderovi po krachu DC universa podařilo přesvědčit další producenty k svěření dalších milionů. A nás nakonec ty vyhozené peníze pálit nemusí. Pokud se nová verze Rebel Moonu dostane k těm pár Snyderovým příznivcům, kteří mu zbyli, a udělá jim radost, jde jim to pouze přát. Každý má své guilty pelasure.
Rebel Moon DC
Rebel Moon DC
Rebel Moon DC
Rebel Moon DC
Rebel Moon DC
Bude rozhodně zajímavé vidět, jestli se Zackovi opět nějakým zázrakem povede z tohohle průšvihu vykroutit a za dva roky přijde s novým projektem, nebo jde o poslední kapku. Pokud chcete dát Rebel Moon v ultimátním sestřihu šanci, dočkáte se ho na Netflixu 2. srpna.
Podívejte se také na nejlepší seriály na Netflixu podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Netflix