Chyby z Teorie velkého třesku: Sheldonovo místo, vyskakující krabička a víno

Chyby z Teorie velkého třesku: Sheldonovo místo, vyskakující krabička a víno
Teorie velkého třesku | CBS

Víno                    

Pro tuto chybu se musíme podívat do třetí série, kde v páté epizodě vezme Leonard s Penny Howarda na večeři. Večeře má jasný cíl – seznámit Howarda s Bernadette, se kterou, jak jistě víte, nakonec i skončí. Při této večeři jsme si všimli klasické chyby, jež se nachází snad v každém filmu nebo seriálu. Zpočátku se večeře nejevila nijak úspěšná, ale najednou Howard s Bernadette narazí na téma, které oba sdílejí – bláznivé matky. Během této konverzace, kdy se úhel kamery často mění, se mění i množství vína v Howardově sklenici. Vzhledem k tomu, že konverzace je natáčena v podstatě v jednom kuse, je nemožné, aby si Howard dolil víno, aniž bychom si toho nevšimli. Jedná se tedy o zjevnou chybu.
Chyby z Teorie velkého třesku | Kinobox

iPod

Nyní se podíváme do závěrečného dílu první série. Zde hned v úvodu Howard učí Sheldona mandarínsky, avšak jejich poklidné vyučování naruší rozzuřená Penny. Ta se totiž rozhodla vyhodit ex-přítelův iPod z jejich okna. Bystrému divákovi neuniklo, že iPod je celý černý. Po znělce pořadu a Leonardově snaze o utišení Penny do bytu přijde celý šťastný Raj. Ten má radost díky tomu, že na ulici našel rozbitý iPod, který Penny zrovna vyhodila. Ten ovšem černý rozhodně není.
Teorie velkého třesku
Teorie velkého třesku
  • Max
  • O2 TV
87%

Sklenička

Máme tu ještě jednu chybu, která opět souvisí s vínem. V páté epizodě páté série se tři hlavní ženské postavy sejdou u Penny v bytě na skleničku vína. Poté, co Penny nalije Bernadette víno do skleničky, můžeme vidět, jak ji Howardova partnerka drží levou rukou. Pak se však rozhodne napít, přičemž se změní záběr a Bernadette očividně drží skleničku v druhé ruce. Když ale sklenku znovu pokládá na stůl, drží ji opět levou rukou. Tohle byla pouze ochutnávka z celkem deseti chyb, které najdete v přiloženém videu.
Podívejte se také na chyby z Policejní akademie, Gladiátora či seriálu M*A*S*H.
Zdroj: Kinobox