Chyby ze seriálu Přátelé, kterých jste si nevšimli: Joeyho ruce, svatební dar a čísla bytů

Chyby ze seriálu Přátelé, kterých jste si nevšimli: Joeyho ruce, svatební dar a čísla bytů
Přátelé | NBC

Náhrdelník

První chyba, kterou dnes zmíníme, se objevila v sedmé epizodě druhé série s názvem Rossovo odhalení. Hlavním tématem je komplikovaný vztah mezi Rachel a Rossem, jenž momentálně chodí s Julií. Námi vybraná chyba se objevila zhruba v páté minutě, kdy přátelé sedí ve své oblíbené kavárně. Najdete tam všechny kromě Rosse, který dorazí o chvíli později se svou partnerkou. Ještě předtím, než vejde dovnitř, můžeme vidět Rachel, jak sedí v křesle a má na krku náhrdelník. Když si však po chvilce povídá s Rossem, náhrdelník je najednou pryč. Poté se ještě na okamžik objeví, aby znovu zmizel.
Chyby ze seriálu Přátelé

Phoebe

Další chyba se nachází hned v pilotním díle. Je to ten druh chyby, jež když si jednou všimnete, uvidíte ji pokaždé. Do scény, kde je Rachel ve svatebních šatech spolu se všemi přáteli u Moniky v bytě, přijde Paul, s nímž má Monica ten večer rande. Když vejde do bytu, můžeme si všimnout, jak prochází kolem přátel a Phoebe si v pozadí trhá řasy. Poté je ukazuje Rachel. Hned poté následuje záběr, v němž Paul sedí na gauči a vypadá, že reaguje na to, co Phoebe právě řekla. Zvláštní ovšem je, že se na sebe do kuchyně dívá i samotná Phoebe, jež se během vteřiny „teleportovala" do křesla za Paulem.
Přátelé
Přátelé
  • Max
88%

Miska

Ve stejném díle, na úplném závěru, jsme si všimli ještě jedné chyby. Když Ross večer odchází z Moničina bytu, můžeme v záběru vidět modrou misku ležící na malém stolku u sloupu. Poté dojde ke změně záběru a miska se, podobně jako Phoebe, „teleportuje" na jiné místo. Jak můžete ve videu vidět, na malém stolku už nic podobného není, naopak na jídelním stole se objevila právě tato modrá miska. Pokud vás zajímají i další chyby, mezi nimiž figurují např. i Joeyho ruce, podívejte se na přiložené video.
Podívejte se také na chyby z Policejní akademie, Gladiátora či seriálu M*A*S*H.
Zdroj: Kinobox