Chyby z trilogie Slunce, seno: Mikrofon v záběru, převlečená Škopková i špatný rum

Chyby z trilogie Slunce, seno: Mikrofon v záběru, převlečená Škopková i špatný rum
Slunce, seno, jahody | Filmové studio Barrandov
První film nesl název Slunce, seno, jahody a vyšel již v roce 1983. Díky postupně vzrůstajícímu zájmu se po šesti letech Troška se svým štábem do Hoštic vrátil, aby natočil Slunce, seno a pár facek. Druhý díl opět zaznamenal velký úspěch, a tak diváci na závěr trilogie nemuseli čekat dlouho. Poslední snímek Slunce, seno, erotika přišel po dvou letech. Ani tato známá série se však nevyhnula několika chybám, na něž si měli tvůrci dát lepší pozor.
Slunce, seno, jahody
Slunce, seno, jahody
  • Netflix
  • Voyo
  • Prima Plus
  • +1
72%

Rum

Pojďme začít momentem, kdy se po celých Hošticích začala řešit údajná dcera Venci. Ještě předtím, než propuklo šílenství mezi rodinami Škopkových a Konopníkových, kterému se věnujeme v přiloženém videu, se drby šířily i v hospodě mezi Milunou a Evičkou. Ty při debatě popíjejí panáky rumu, přičemž v otevřené láhvi zbývá zhruba půlka. Poté, co za nimi vtrhne Škopková, je však ve sklenici najednou rumu víc, než bylo předtím. Upřímně bychom čekali, že to bude spíše naopak.

Těsto

V Hošticích se žádné tajemství neutají, a tak poté, co Blažena přijede s Vencou domů, schytá od své matky pár facek. Při síle, kterou dokáže vyvinout Marie Škopková, Blažena upadne a při pádu sebou vezme i mísu s těstem. Po chvíli, kdy už Blažena sedí uplakaná u stolu, je však mísa zpět na stole a navíc je i naplněna těstem.
Chyby v trilogii Slunce, seno.

Šipky

Poslední chyba, kterou dnes zmíníme, se odehrála u Škopkových na dvorku. Teď ale musíte být pořádně pozorní. Jirka si jednoho dne hází na dvorku šipky. V prvním záběru na terč je vidět, že jsou v něm zabodnuté dvě červené nahoře a dvě bílé šipky dole. Následně Jirka ještě přihodí jednu bílou, ale na terči jsou stále dvě bílé. Přibyla místo toho jedna červená. Poté si nejmladší Škopek z terče vezme jednu bílou a jednu červenou šipku, které však přistanou na čelo postele, přímo za hlavou babičky. Zde můžeme vidět dvě bílé a jednu červenou. A chybné záběry na šipky pokračují i nadále. To ostatně uvidíte v našem videu, kde vás čekají ještě další chyby.
Podívejte se také na chyby z oblíbeného Okresního přeboru či populární komedie Účastníci zájezdu.
Zdroj: Kinobox