„Podvody ovlivní budoucnost soutěžení“, prozradily mistryně světa v cosplayi

„Podvody ovlivní budoucnost soutěžení“, prozradily mistryně světa v cosplayi
Kate a Tery ve svých vítězných cosplayích | AntonyGomes
Do šesté epizody cosplay podcastu ViBE jsme si pozvali cosplayerské duo Kate a Tery, které jsou po vítězství na mezinárodní soutěži ECG v Paříži letošními mistryněmi světa v cosplayi. Obě cosplayerky se v komunitě pohybují už řadu let a velmi dlouho také soutěží.
ViBE cast
ViBE cast
Společně jsme se proto podívaly na soutěžení, pravidla, ale primárně jsme rozebraly kauzy týkající se podvádění v soutěžích. A to nejen v Česku, ale i za našimi hranicemi. Jak zní obecná pravidla cosplay soutěží, co to vlastně cosplay soutěž je a jak probíhá?
ViBE | 6. díl - "Podvádění Garcheekse ovlivní budoucnost soutěžení" prozradily cosplayerky Kate a Tery | Kinobox
Popovídaly jsme si i o tom, jaké posbíraly zkušenosti, zda se někdy ocitly v situaci, kdy musely řešit nějakou podváděcí kauzu a co si z toho odnesly. Řekly jsme si, jaké to může mít následky, proč se na to vždycky přijde a také jsme řešily budoucnost soutěží. Jak vlastně ovlivní celá Garcheeksova kauza česká pravidla soutěžení?
Během rozhovoru ale proběhl zábavní kvíz, ve kterém cosplayerky otestovaly své obecné znalosti a následovala spicy challenge. Jak se popraly s pálivými papričkami? Nezapomeňte sledovat podcast až do konce.
Kate a Tery
Kate a Tery
Kate a Tery
Kate a Tery
Kate a Tery
A co je to vlastně ViBE? Jedná se o pohodový, hravý a hlavně velmi netradiční podcast, který jinde neuvidíte. Zajímáte se o popkulturu, jste fanoušci cosplaye a nevadí vám trochu toho šílenství? Pak byste ViBE rozhodně neměli minout.
Podcast ViBE můžete sledovat také na Spotify a na YouTube kanálu Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: Kinobox