„Díky OnlyFans jsem začala milovat muže" tvrdí cosplayerka Christine Usi

„Díky OnlyFans jsem začala milovat muže" tvrdí cosplayerka Christine Usi
Usi jako Jinx | Hemulka
Na našem youtuberském kanále vyšla třetí epizoda cosplay podcastu s názvem ViBE. Tentokrát jsme si do něj pozvali cosplayerku, tvůrkyni paruk a OnlyFans modelku vystupující pod přezdívkou Christine Usi, která se tvorbě cosplayů věnuje již od roku 2013 a od té doby prošla velice širokým žánrovým spektrem.
ViBE cast
ViBE cast
Christine Usi je na české cosplay scéně již přes deset let a od té doby si vybudovala poměrně početnou fanouškovskou základnu. Dříve si kostýmy celé šila, ale poté, co nad šitím několikrát ztratila nervy, se rozhodla si kostýmy začít kupovat a věnovat se zakázkové tvorbě paruk, což ji podle jejích slov na tvorbě kostýmu stejně baví ze všeho nejvíce. Kolik paruk ročně zvládne vytvořit a jaké techniky na jejich výrobu používá? I to se dozvíte v podcastu.
ViBE | 3. díl - Tělo vnímám jen jako schránku | Kinobox
Charaktery, které si vybírá pro své kostýmy, jsou sexy ženské postavy, které jsou dost často i trochu šílené, což dokazuje například výběr charakteru Jinx z animovaného seriálu Arcane, jenž byl natočen na motivy slavné hry League of Legends, či postava Cherri Bomb z Hazbin Hotelu.
Mimo jiné si ale před pár lety založila účet na platformě OnlyFans, kam pravidelně přidává odhalenější a sexy kontent, který ale dle jejích slov udržuje na úrovni a nikdy se nepouští do zcela obnažených fotografií. Zanechat něco na (nejen) mužské fantazii je podle ní to nejdůležitější. A zda je erotický kontent ještě cosplay? Na to má jasný názor.
Vyšel třetí díl podcastu ViBE
Usi jako Frieren
Usi jako Cherri Bomb
Usi jako Ganyu
Popovídali jsme si ale i tom, jak vnímala nátlak internetu a její názorový střet se slavným youtuberem Sibiřanem, který jí vyčetl její tvorbu na OnlyFans a přístup ke svému tělu. V podcastu se dále rozmluvila o tom, jaký vliv na ni OnlyFans má, jak to zlepšilo její vztah k mužům a zda by ocenila na českých festivalech zóny 18+. Co to znamená? Podívejte se na celý díl podcastu.
A co je to vlastně ViBE? Jedná se o pohodový, hravý a hlavně velmi netradiční podcast, který jinde neuvidíte. Zajímáte se o popkulturu, jste fanoušky cosplaye a nevadí vám trochu toho šílenství? Pak byste ViBE rozhodně neměli minout.

Podcast ViBE můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: Kinobox

Související osoby


Související tituly