„Kvůli cosplayi jsem nespal a utratil všechny peníze," tvrdí cosplayer Malexan

ViBE: „Kvůli cosplayi jsem nespal a utratil všechny peníze," tvrdí cosplayer Malexan
Copyright: jaroslav.elias/blazekfoto | ConCrunch
Na našem youtubovém kanále vyšla první epizoda cosplay podcastu s názvem ViBE. Do pilotního dílu jsme si pozvali předního českého cosplayera Malexana, který mimo jiné organizuje nově vznikající a údajně největší cosplay festival u nás s názvem ConCrunch, na který můžete vyhrát vstupenku. Sledujte podcast až do konce, aby Vám neunikla pravidla soutěže.
ViBE cast
ViBE cast
A co je to vlastně ViBE? Jedná se o pohodový, hravý a hlavně velmi netradiční podcast, který jinde neuvidíte. Zajímáte se o popkulturu, hrajete, nebo byste chtěli hrát Dungeons & Dragons? Jste fanoušky cosplaye a nevadí vám trochu toho šílenství? Pak byste ViBE rozhodně neměli minout.
Podcast se nese v dosti neobvyklém duchu, kdy je uprostřed stolu táborový oheň a cosplayový host moderátorku zkouší z jejích znalostí roleplaye. To znamená, že může kdykoliv v náhodný čas hodit po stole kostkou a ovlivnit tím celý průběh rozhovoru. Padne vysoké číslo? Nic se nemění, padne-li ale nízká číslice? Musí moderátorka začít se svým herectvím. Jak to dopadlo? Podívejte se na celý díl podcastu.
ViBE cast | 1. díl | Kinobox
Mimo jiné jsme si s Malexanem pohovořili o tom, jaké to je vytvářet cosplay a co všechno se pro něj dá obětovat. Jednou za něj prý utratil všechny našetřené peníze a jindy kvůli němu nespal.
Kromě pokládání otázek proběhla v podcastu hra Hádej, kdo jsem, která dopadla tak, že se moderátorka začala dusit po pojídání feferonek, jež byly součástí pravidel hry. Padla řeč také na digitální umělce a na to, jaký má Malexan názor na AI v umění či na cosplayerky a modelky, které mají Only Fans.

Podcast ViBE můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: Kinobox