Zack Snyder neztrácí naději. Už má přichystaný další film, láká do něj hvězdu Star Wars

Zack Snyder neztrácí naději. Už má přichystaný další film, láká do něj hvězdu Star Wars
Rebel Moon | Netflix
Snyder veřejně nikdy nepřestal sršet optimismem a sebejistotou ohledně Rebel Moonu, který v notorickém rozhovoru přirovnal k druhé Duně, což mu dal internet pořádně sežrat. Plánoval hned několik dalších dílů, zatímco všichni ostatní kroutili hlavou. Přesto zároveň už přinejmenším od začátku léta naznačuje zájem o realizaci nějakého menšího filmu, prý čistě aby si vyzkoušel, jestli dokáže natočit snímek i bez digitálních triků.
Zack Snyder
Zack Snyder

Režisér, Herec

6.8
Právě takový projekt dostává v tuto chvíli pevnější obzory, byť můžeme spekulovat, jakou roli v tom hraje upřímný Zackův záměr a jakou fakt, že by mu teď 100 milionů svěřil jen producent, kterého hodně nebaví jeho práce a chce dostat padáka. Od Zacka nemá smysl čekat, že přizná porážku a uzná, že teď nemá moc manévrovacího prostoru. Nakonec i proto však máme tohohle tvrdohlavce přese všechno rádi.
Hollywoodský insider World of Reel informuje, že tím projektem má být zápasnické drama odehrávající se v prostředí profesionální organizace UFC sdružující mnohé bojové sporty. Snímek by měl napsat scenárista Zach Baylin, který přihrál Willu Smithovi Oscara za Krále Richarda. Snyder tu po dlouhé době opouští Netflix, což znamená, že se zase jednou podívá do kin.
Rebel Moon DC
Rebel Moon DC
zack-snyder-vysvetluje-proc-nevyda-reziserskou-verzi-pro-sve-drivejsi-filmy
Zack Snyder's Justice League
trailer-reziserska-verze-ligy-spravedlnosti-ukazuje-ze-s-puvodnim-filmem-nebude-mit-skoro-nic-spolecneho
Jedním z producentů bude sama UFC. To znamená, že musíme očekávat v podstatě celovečerní reklamu na tuto organizaci. To jistě otupuje jisté aspekty potenciálu, ne nutně to ale značí, že nemůžeme dostat dobrý film. Jak se v minulých letech poučili hlavouni od Mattela či Lega, v mnoha ohledech se vyplatí popustit výrazné autory z uzdy a nedýchat jim na krk při dělání každého tvůrčího rozhodnutí.
Někdo může namítnout, že Zacku Snyderovi by možná větší dohled občas prospěl, ale to je na jinou debatu. Rozhodně sdílíme jeho vlastní zvědavost ohledně toho, jestli utáhne sportovní podívanou, která se nemůže spoléhat na opulentní digitální dokreslovačky. Ne že by mělo jít o rumunské bytové drama, zamluveny jsou už prý lokace v Saudské Arábii a Las Vegas.
Kontroverzní a fascinující propadák Watchmen slaví 15 let. Zack Snyder tehdy předběhl dobu
Filmy6. 3. 2024
Kontroverzní a fascinující propadák Watchmen slaví 15 let. Zack Snyder tehdy předběhl dobu
Co do obsazení prý Snyder uhání Adama Drivera. Ten se ve své kariéře po vstupu do mainstreamu prostřednictvím Star Wars soustředí na práci s režijními ikonami jako Ridley Scott (Klan Gucci), Michael Mann (Ferrari) a Francis Ford Coppola (Megalopolis), mohl by mít tedy zájem přidat si do portfolia další notorické jméno v nejistém, ale fascinujícím projektu. Protože „Zack Snyder točí komorní drama“ zní přesně jako ten typ excesu, pro který by Driver mohl prokázat slabost. Uvidíme tedy, co na hozenou rukavici řekne.
Podívejte se na žebříček nejlepších režisérů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: World of Reel