Tvůrci South Parku roztočili ostrou muzikálovou komedii o otroctví. Spojili se s hudební hvězdou

Tvůrci South Parku roztočili ostrou muzikálovou komedii o otroctví. Spojili se s hudební hvězdou
South Park | Comedy Central
Lamar je ve svých sedmatřiceti letech vůdčí osobností amerického hip hopu své generace, i když už samozřejmě pomalu odrůstá žánru, jemuž dominují stále mladší a mladší tváře. Jistě může (a pravděpodobně bude) produkovat další alba, nicméně sám ví, jak snadné je pro čtyřicetiletého rappera upadnout do irelevance a stát se parodií sebe sama. Jistě je tedy vhodná chvíle ukázat nový talent, a proč by jím nemohlo být herectví?
Městečko South Park
Městečko South Park
83%
O projektu se mluvilo už nějakou dobu, ale lepší se je přesvědčit na vlastní oči. Web World of Reel informuje o videu, jež koluje na sociálních sítích. Na něm můžeme vidět Lamara, Parkera a Stonea na kalifornském natáčení, kde rozjeli svou muzikálovou taškařici Slave Comedy, tedy „Otrockou komedii“, jež se nevyhnutelně kontroverzním způsobem zaměří na zkušenost života Afroameričana v moderní Americe.
South Park
South Park
Team America: Světovej policajt
Team America: Světovej policajt
Team America: Světovej policajt
Víc se zatím o filmu neví (ve skutečnosti není oficiální ani, že jde o muzikál, zatím to ale všichni považují za automatické). Ředitel Paramountu Brian Robbins označil scénář za jednu z nejvtipnějších věcí, co kdy četl. Těžko říct, jestli vyjádření studiového hlavouna k povedenému humoru považovat spíš dobré, nebo zlé znamení.
Americká premiéra je stanovena na 5. července příštího roku, zřejmě tedy nebude trvat dlouho, než se začneme pomalu dozvídat víc o formátu, příběhu a širším hereckém obsazení projektu. Po enormním úspěchu The Book of Mormon (jejíž filmová verze je rovněž ve vývoji) na divadelních prknech bychom se pak neměli divit, kdyby se filmu dostalo pozornosti na Oscarech a podobných cenách. Parker a Trey si rádi udržují vzezření rebelů, dávno se ale stali úspěšnou mainstreamovou institucí a jejich docenění by mohlo americkým akademikům pomoct získat plusové body u veřejnosti.
Podívejte se na nejlepší muzikály podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: World of Reel