Kinovýhled: Jakou Past políčil režisér Šestého smyslu na diváky tentokrát?

Kinovýhled: Jakou Past políčil režisér Šestého smyslu na diváky tentokrát?
Past | Vertical Entertainment
Past
Past
  • Google Play
  • iTunes
  • Rakuten
61%
Rodinný klan Shyamalanových má letos plodný rok. Po filmu Strážci od debutantky Ishany Shyamalan můžete nyní zhlédnout také nejnovější film jejího otce s názvem Past. M. Night Shyamalan, který se v 90. letech proslavil Šestým smyslem a Vyvoleným, natočil další thriller, v němž je všechno jinak, než se zprvu jeví. Tentokrát se ocitneme na koncertu, kde má být dopaden nebezpečný sériový vrah. Hlavní roli ztvárnil Josh Hartnett a ve filmu vystoupí také Shyamalanova druhá dcera, zpěvačka Saleka.
Past: finální trailer | Vertical Entertainment

Poslední jednotka
Poslední jednotka
65%
Druhým větším filmem tohoto týdne je francouzsko-belgické válečné drama Poslední jednotka. Zavede nás do roku 1945, kdy se druhá světová válka chýlila ke konci. Namísto notoricky známých momentů však nabízí příběh z jihovýchodní Asie o tzv. opilecké koloně. Jejími hrdiny jsou legionáři z izolovaného tábora Khan Khaï, kde byli umístěni alkoholici a jiní, nebojeschopní vojáci. Snímek je čtvrtým celovečerním počinem režiséra a scenáristy Davida Oelhoffena.
Poslední jednotka: trailer | CinemArt

Rodinný poklad
Rodinný poklad
59%
Příznivci festivalových filmů si mohou vybrat ze dvou titulů. A vlastně nejen ti: Rodinný poklad je divácky vděčnou dramedií o rozvedené třicátnici Ruth a jejím otci, kteří se vydají na cestu do Evropy po stopách rodinné historie. Ústřední pár ztvárnili autorka seriálu Girls Lena Dunham a známý herec Stephen Fry.
Rodinný poklad: trailer | Aerofilms

Nedělej vlny
Nedělej vlny
66%
Naopak snímek Nedělej vlny po srsti hladit nebude. Jedná se o drama ze současného středoškolského prostředí o třaskavém tématu sexuálního obtěžování. Namísto bulvarizace ale vyzývá k rozvaze a vysvětluje, proč je lepší hned „nedělat vlny“.
Nedělej vlny: trailer | CinemArt

Harold a kouzelná pastelka
Harold a kouzelná pastelka
57%
Pokud chcete do kina zajít s dětmi, jedna novinka tohoto týdne je dělaná právě pro vás. Harold a kouzelná pastelka, je totiž dobrodružná fantasy komedie o síle imaginace. Co byste nakreslili fialovou pastelkou vy, kdyby každý váš výtvor oživila?
Harold a kouzelná pastelka: 2. trailer | Falcon
Podívejte se na všechny filmy, které aktuálně vstupují do českých kin.
Zdroj: Unie filmových distributorů, Kinobox