Krvavý a sexy Rebel Moon se blíží. Snyderovy režisérské verze se na Netflixu objeví už brzy

Krvavý a sexy Rebel Moon se blíží. Snyderovy režisérské verze se na Netflixu objeví už brzy
Rebel Moon - režisérská verze | Netflix
Ta by prý měla být především krvavější a více sexy, kvůli čemuž by si při případném uvedení v kinech vysloužila rating „R“, umožňující vstup do kina mládeži pod 17 let věku pouze v doprovodu dospělého. Vzhledem k uvedení filmů na Netflixu samozřejmě není nutné tyto standardy dodržovat, přesto se Snyder konečně dočká toho, po čem toužil.
Zack Snyder
Zack Snyder

Režisér, Herec

6.8
Údajně totiž svou variace na Hvězdné války či Sedm samurajů psal jako ryze „eRkové“ vyprávění, jenže Netflix prý chtěl spíše podívanou přístupnou celé rodině. Oba dva filmy s podtituly Zrozená z ohně a Jizvonoška se tedy při prvním uvedení dočkaly sestřihu naplňujícímu požadavky přístupnější kategorie PG-13. Teď se však Snyder bude moci utrhnout ze řetězu.
Oba díly se ve své dospělejší podobě dočkají i nových názvů. Jednička s podtitulem Zrozená z ohně nyní ponese název Kalich krve (Chalice of Blood) a namísto Jizvonošky se dočkáme Prokletí odpuštění (Curse of Forgiveness). Délka obou dílů dohromady se dosud zastavila na 257 minutách a Snyder slibuje další zhruba hodinu dosud neviděného materiálu.
Rebel Moon - režisérská verze
Rebel Moon - režisérská verze
Rebel Moon - režisérská verze
Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
„Uvidíte toho opravdu hodně, je to prostě celé lépe vykreslené. Režisérský sestřih je hloubkový ponor, o který se zarputile snažím celou svou kariéru. Nevím, jak jsem se k tomu vlastně dostal, ale pro mě vždy v minulosti šlo o něco, za co jsem musel bojovat, aniž by to kdokoli chtěl. S Netflixem jsem některé scény točil rovnou pro režisérský sestřih, takže jde opravdu o zjevení, jelikož to vlastně dává velkým fanouškům druhou šanci,“ cituje Snydera web Variety.
Dozvěděli jsme se také, kdy se na tuto svéráznou agrární jízdu můžeme těšit. Oba režisérské sestřihy se na českém Netflixu objeví v pátek 2. srpna, pravověrní fanoušci tedy budou moci sklidit plody Snyderovy práce na jeden zátah. Nedočkali jsme se však nového traileru, namísto toho Netflix i Snyder na sociálních sítích zveřejnili pouze tři nové obrázky. Tak si holt musíme vystačit s nimi a ti odvážnější z nás se mohou pomalu těšit na polovinu prázdnin.
Zatím se podívejte raději na náš žebříček nejlepších filmů, které jsou na Netflixu k vidění.
Zdroj: Netflix, Variety