Deadpool a Wolverine se blíží. Poslední trailer láká na návrat oblíbené postavy

Deadpool a Wolverine se blíží. Poslední trailer láká na návrat oblíbené postavy
Deadpool & Wolverine | Marvel Studios
Disney s Marvelem si vlastně finální trailer už klidně mohli odpustit. Povedený marketing totiž dokázal vyšponovat očekávání fanoušků tak vysoko, že už žádné další záběry nebyly potřeba. Obzvláště, když na spoustu věcí lákají tvůrci i v nespočtu televizních spotů. I přesto se ovšem rozhodli vyslat do světa finální upoutávku, která by měla diváky definitivně donutit přijít do kina. Překvapivě se v ní ale nesází na Deadpoolovy šílené hlášky a meta humor, nýbrž na osudovost.
Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine
86%
Tentokrát se totiž pozornost přesouvá na Wolverina, který bude hrát v deadpoolovské záchraně multiverza klíčovou roli a bude to právě oblíbený člen týmu X-Men, kdo může záporačku s tváří Emmy Corrin pomoci zastavit. Jenže se mu do toho nebude po tragické minulosti moc chtít a ukecávat do boje ho nebude pouze vážněji apelující Wade Wilson. V traileru se totiž fanoušci dočkají i postavy, o jejímž návratu se doteď pouze spekulovalo.
Ano, na scénu se vrací také mladičká Dafne Keen z filmu Logan: Wolverine, kde ji jako mladou mutantku Lauru aka X-23 hrdina s drápy ochraňoval až do svého osudového konce. Zde dojde k jejich „opětovnému setkání“ (pravděpodobně půjde minimálně v případě Wolverina o verzi z jiného vesmíru) a právě mladá hrdinka mu evidentně dosti promluví do duše. Trochu překvapí, že tvůrci těsně před premiérou propalují jeden ze svých tajných trumfů, ale fanoušky přítomnost oblíbené postavy jistě zahřeje u srdce.
Deadpool & Wolverine: finální trailer | Marvel Studios
Upoutávka pak dále ukazuje pohled na Lady Deadpool (že by Reynoldsova manželka Blake Lively?) a pár vděčných střípků, jinak ovšem zůstává spíše tajnosnubná a z hlediska akce toho stále příliš neukazuje. Není však důvod to dělat jinak, jelikož fandové do kina prostě přijdou. Nejnovější trailer jim k tomu dal další dobrý důvod.
Podívejte se také na žebříček nejlepších komiksových filmů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Marvel Studios