Loki, Daredevil, nebo Thor? Tyto postavy se mohou objevit v komiksovce Deadpool & Wolverine

Loki, Daredevil, nebo Thor? Tyto postavy se mohou objevit v komiksovce Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine | Falcon
Je nám tedy jasné, že známých komiksových tváří bude rozhodně ve snímku více než deset, ale pokusili jsme se do dnešního videa vměstnat aspoň ty nejzajímavější. Jejich účast sice není stoprocentně jistá, v mnoha případech je však velmi pravděpodobná. Pokud si však nechcete kazit filmový zážitek, samozřejmě dál nečtěte.
Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine
86%

Cyclops – James Marsden

První zatím nepotvrzenou, ale velmi pravděpodobnou postavou, která by se zde mohla objevit, je mutant Cyclops. Toho ve čtyřech snímcích ztvárnil herec James Marsden, jehož momentálně nejvíce zaměstnává úspěšná animovaná série o Sonicovi. Třetí díl Sonica se podle Marsdena natáčel poblíž místa, kde vznikaly scény i pro nadcházejícího Deadpoola. Díky tomu se po internetu začaly šířit zvěsti, že byl herec viděn na place, což James odůvodňuje právě blízkostí natáčení. Americký herec však také tyto zvěsti označil za Pandořinu skřínku, což by mohlo značit jeho přinejmenším krátké cameo, o němž zatím nesmí nic prozradit. Účast Cyclopse by rozhodně dávala velký smysl, jelikož jsou Deadpool i Wolverine spojeni se světem X-Menů a Cyclops je rozhodně jedním z nejvýraznějších členů mutantské party.

Daredevil – Ben Affleck

Pojďme se přesunout k postavě, která má určitou šanci se objevit, ale rozhodně si tím nejsme tak jistí. Daredevil je poměrně známým hrdinou ze světa Marvelu, jehož jsme poprvé na plátně mohli vidět již v roce 2003 v podání Bena Afflecka. Všichni moc dobře víme, jak špatně to nakonec dopadlo. Matt Murdock alias Daredevil se však po 12 letech dočkal vykoupení v podobě skvělého seriálu a hereckého výkonu Charlieho Coxe. Charlie se následně objevil i ve Spider-Manovi, takže je jasné, že ve světě MCU je tím pravým Daredevilem on. Jak ale víme, ve třetím Deadpoolovi se dočkáme cestování mezi vesmíry, a tak by tu rozhodně mohl být prostor i pro verzi Bena Afflecka.
Deadpool & Wolverine: Které postavy se ve filmu objeví? | Kinobox

Elektra – Jennifer Garner

O kom ale již jistě víme, že se ve snímku objeví a pochází ze stejné filmové série jako Affleckův Daredevil, je Elektra s tváří Jennifer Garner. Tuto informaci se jak tvůrci, tak i samotná herečka snažili dlouho skrývat, ale nakonec podlehli silnému nátlaku a potvrdili účast americké herečky. Na účasti Elektry je zajímavý fakt, že podobně jako Daredevil ani její postava nesklidila nadšené ohlasy. Na druhou stranu, ani Deadpool dříve nebyl vyloženě hlavní postavou a na jeho účast v sólovce Wolverinea by nejradši všichni zapomněli. Jakých dalších cameo roliček se můžeme ve filmu teoreticky dočkat? To se dozvíte v našem videu.
Podívejte se také na žebříček nejlepších komiksových filmů podle Kinoboxu.
Zdroj: Collider, ScreenRant, Kinobox