Vyrazte s Kinoboxem na Hraběte Monte Christa! Pojďte si užít skvělý velkofilm do kina

Vyrazte s Kinoboxem na Hraběte Monte Christa! Pojďte si užít skvělý velkofilm do kina
Hrabě Monte Christo | Pathe
Za novým zpracováním ikonického příběhu pomsty stojí tvůrčí dvojice Alexandre de La Patellière a Matthieu Delaporte, která měla scenáristické prsty v loňských skvělých filmech o Třech mušketýrech. Tentokrát se ujali také režie a potvrdili, že nestárnoucím dílům Alexandra Dumase rozumí aktuálně asi nejlépe na světě. Jejich Hrabě Monte Christo je poctivou tříhodinovou podívanou plnou pletich, zrad a špičkového scénáře, v němž sice tvůrci udělali oproti předloze pár změn, ty ovšem dávají dokonalý smysl.
Hrabě Monte Christo
Hrabě Monte Christo
77%
Autorská dvojice pak dobře ví, jaké prvky ponechat a jaké zaktualizovat, a že nahustit komplikovaný a vrstevnatý příběh do tří hodin bude dost složité. Oni to ovšem zvládli. Pierre Niney v hlavní roli navíc prokazuje velké charisma a na snímku je vidět také štědrý rozpočet, jenž zde vykouzlil skvělou dobovou atmosféru plnou špičkových kostýmů a kulis. Hrabě Monte Christo tak patří mezi nejchválenější filmy roku, vysloužil si jeden z nejdelších potlesků vestoje na festivalu v Cannes a je skvělou směsicí melodramatu a velkolepého dobrodružství.
Hrabě Monte Christo: trailer | Bioscop
Navíc se jedná o ten správně staromilský film, na který můžete vzít bez obav do kina i své rodiče. Rodinný výlet do kinosálu přitom můžete uskutečnit i s námi. Kinobox vám totiž přináší speciální projekci snímku, která se uskuteční ve čtvrtek 11. července v pražském kině Lucerna v našem Kinobox sále od 17:00. Kromě skvělého filmového zážitku vás čeká také náš úvod, v němž vám krátce shrneme zajímavosti o novém filmu i předešlých adaptací Alexandra Dumase. Tím hlavním lákadlem je ale samozřejmě samotný film, jenž by měl příznivcům legendárního spisovatele i historických velkofilmů udělat radost. Lístky naleznete na stránkách kina Lucerna. V rámci čekání na projekci si můžete přečíst i naši nadšenou recenzi.
Podívejte se na žebříček nejlepších historických filmů podle Kinoboxu.