BikerWoe

Komentáře 37

Od nejnovějších
  1. Insomnie
    Insomnie (2002)
    10
    Velmi povedené drama, které předvádí fascinující psychologickou ideu. Nespavost,psychické napětí,dokonalá zápletka a ještě k tomu skvělý Christopher Nolan, co víc si může divák přát.
  2. Strážci – Watchmen
    Strážci – Watchmen (2009)
    10
    Upozorňuji diváky, že před shlédnutí filmu v kině si dojděte na záchod,abyste neobtěžovali ostatní diváky, kteří vědí, že film bude trvat o trošku déle, děkuji za pochopení. Ale k věci: "Bob Dylan - The Times They A-Changin", tahle úvodní melodie mě úplně nadchla při úvodním znění titulků. Žádný začátek mě ještě, tak nefascinoval. Celý film vás provází uhrančivá atmosféra vašich hrdninů, kteří bojují pro lidské dobro, avšak jsou i hrdinové, kteří chtějí zachránit svět tím, že obětují několik milinonů lidských životů, než aby začala jaderná válka, která by zabila až miliardu nevinných civilistů. Film budí dojmem, že je v něm vše: akce, efekty, politika, sex a určitě filozofie. Každému divákovi, se zalíbila určitá postava, které po celý večer ,,fandil,,. Všechny pozitiva filmu byly, už řečeny, ale já dodám jediné: Konečně film o hrdinech na který se dá s úžasem a pochopením dívat! Jasných 5* a kdo dává míň, nechápe atmosféru děje:)
  3. Holky to chtěj taky
    Holky to chtěj taky (2001)
    2
    Teenagerské filmy od německý tvůrců, jsou spíše směšné než populární. Zajímavé jak se dá kolo použít i na jiné věci:)Ale na American Pie to prostě nemá!
  4. Bathory
    Bathory (2008)
    4
    Film byl natočen v zajímavém prostředí. V roce 2008 patřil mezi nejnavštěvovanější filmy v kině, ale jen díky televizním reklam a zvědavosti.
  5. Mlha
    Mlha (2007)
    8
    Psychický stav lidí v ,,kauflandu,, byl naprostým mistrovským dílem. Připomíná mi to jeden pokus, když zavřete 10 myší do krabice a počase dostanou hlad tak 9 z nich zabije jednu myšku, poté 8 z nich další a tak to pokračuje dokud nezůstane ta nejsilnější. Darabont má pro sci-fi horory nadání. Na konci filmu jsem se s prominutím docela zasmál.
  6. Odpor
    Odpor (2008)
    10
    Filmů s židovskou tématikou je spousta, ale Edward Zwick dokázal ještě víc, než jen samé střílení a vraždění. Ukázal divákovi zajímavé prostředí, v kterém museli židé přežívat. Daniel Craig a Liev Schreiber tvořili dokonalý pár vůdčích typů. Film nabízí mnoho zážitků, které se jen tak nevidí.
  7. Přelet nad kukaččím hnízdem
    Přelet nad kukaččím hnízdem (1975)
    8
    K Jacku Nicholsonovi tato role padla a Miloš Forman ztvárnil dokonalé prostředí psychiatrické nemocnice. Psychický tlak lékařů na pacienty byl příkladem, jak to v mnoha institucí vypadá. Ve filmu dostali roli i duševně nemocní pacienti.
  8. P.S. Miluji Tě
    P.S. Miluji Tě (2007)
    8
    LaGravenese si dokáže s romantickými filmy velice dobře pohrát. Dobře promyšlená zápletka, která nakonec vyvrcholila v prospěch diváka, který čekal jak to nakonec dopadne s mladou vdovou Holly.
  9. Ostře sledované vlaky
    Ostře sledované vlaky (1966)
    8
    Film, který nadchne skvělou propracovaností a vynikajícím detailním záběrem na podřezání žíly, i mě to zvedlo tak trochu žaludek v kině. Menzel umí dobře točit Hrabalova díla, ale to je tak vše.
  10. Nepřítel před branami
    Nepřítel před branami (2001)
    10
    Dva odstřelovači, kteří se nahání po celém Stalingradu v naprosto popracovaném prostředí 2. sv. války. Velké hodnocení dávám za propracovanou hudbu a efekty. V pořádném domácím kině si připadáte jako účastníci děje.
  11. Stepfordské paničky
    Stepfordské paničky (2004)
    0
    Domníval jsem se, že tenhle film s Nicole Kidman bude stat za to, ale udělal sem osudovou chybu, že sem se na to vůbec koukal. Jeden z nejstupidnějších filmů co sem kdy viděl
  12. Válka světů
    Válka světů (2005)
    2
    Nevím jakou díru do světa chtěl Spielberg udělat, ale každopádně se mu to nepovedlo. Invaze mimozemšťanů byla zajímavá, ale toť vše. Pro Sci-Fi filmy už nemá správný ,,čuch,,. Jeho sláva už pomalu upadá
  13. Velmi nebezpečné známosti
    Velmi nebezpečné známosti (1999)
    8
    Film neni určen pro lidi, kteří ještě nepoznali dokonalou ženu, jelikož nepochopí situaci. Lesbické hrátky Sarah Michelle Gellar jsou naprosto skvělé a je vidět, že si svou roli opravdu užívala. Dávám 4*
  14. Memento
    Memento (2000)
    10
    Tento film vás zaujme svým dějem tak dokonale, že se bojíte vůbec mrknout, abyste o něco nepřišli. Film, je na začátku trochu nechápavý, ale postupem se do něj dokonale vžijete. Smekám před Christopherem Nolanem klobouk.
  15. Pulp Fiction: Historky z podsvětí
    Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)
    10
    Když jsem viděl tenhle film poprvé měl jsem v hlavě velký zmatek a nechápavost různých scén, moje zvědavost mě donutila si ho pustit znovu, potom jsem teprve zůstal na konci filmu s otevřenou pusou dokořán, jak byl film brilantně ztvárněn hvězdami, které zná každý. Film nabízí vtipnou a krvavou tématiku.
  16. Dokonalý trik
    Dokonalý trik (2006)
    10
    V tomto díle je vidět, že Hugh Jackman a Christian Bale patří do světového žebříčku, nejlepší herců na světě. Zajímavý fantasy a sci-fi film, který diváka nenechá chvilku popřemýšlet, co se odehrálo v předchozí scéně. Děj zaujímá nejen dokonalými herci, ale i fascinujícím dějem, který dostává diváka do úžasu.
  17. Mizerové 2
    Mizerové 2 (2003)
    8
    Vtipne sceny Martina Lawrence a Wila Smitha nemaji chybu. Tento film nabizi vice vtipu než dokonale provedených akčních scén. Ale i tak je ,,dvojka,, lepší než první film.
  18. Náš vůdce
    Náš vůdce (2008)
    10
    Už od začátku filmu jsem tušil, že ,,vlna,, nepude jentak zastavit. Perfektní ztvárnění prostředí, jak vzniká menšinová většina, která ztvární veškerá očekávání. Pro mě jasných 5*