Lord Mrdák

Lord Mrdák

Komentáře 984

Od nejnovějších
  1. Vetřelec: Romulus
    Vetřelec: Romulus (2024)
    10
    Tak tohle jsem přesně potřeboval a tohle jsem přesně chtěl vidět. Vetřelce, který bude mít grády a hutnou atmosféru. Tolik odkazů na tu starou klasiku. To prostředí, ta technologie. Ta podobnost. Zároveň odkaz na Promethea a Covenant. Přece jenom to jde, když se chce. Tento film se krásně zařadil mezi 1 a 2 díl a celkově si myslím, že kvalitně je na tom asi tak jako díl 3. Takže hezky tu vznikla vsuvka. I přes nějaké drobné chybičky, obrovská spokojenost. Tohle musím vidět znovu, abych si to užil a pořádně zchroupal v hlavě. Tohle je fakt brutální film! A ještě taková drobná připomínka. Hodně jsem si všiml, že to lidé kvalitně srovnávají s posledním predátorem. No. Miluju film Predátor. Ale ten poslední film, ta sračka, srovnávat to s tímto vetřelcem, je fakt urážka celého filmu. Vetřelec Romulus vysoce, ale kurva vysoce převyšuje ten výblitek v podobě posledního predátora. V žádné případě nesrovanávat. Romulus vetřelce vyzdvihuje, ne uráží, jako v případě posledního predátora.
  2. Deadpool & Wolverine
    Deadpool & Wolverine (2024)
    0
    Takže tohle má být ten nejočekávanější film roku? Však to bylo úplně ubohý po všech stránkách. Neuvěřitelně trapný humor ze strany Deadpoola. Ty jeho rádoby vtípky. Totální zmatenost. Mraky úplně zbytečného kecání a řešení absolutních hoven. Děj 0. Akce 0. Strašně chabá a to maximálně trapné a směšné napojování na Avengers. Wolverine, Logan, u mě klesl tak hluboko, že snad přestanu tuhle postavu mít rád. Nic odpornějšího jsem dlouho neviděl. Neuvěřitelný mix na kterém se podíleli snad úplně všichni a úplně tím urazili svoje původní role. Že je Ryan Reynolds pičus, co se snaží být vtipnej, vím už dlouho. Ale že se téhle šaškárny zúčastnil i Wesley Snipes a Hugh Jackman tak to je pro mě opravdu obrovské, nepopsatelné zklamání. A jestli tohle je opravdu to co dnešní divák chce, tak to už vážně ničemu nerozumím. V tomhle odporným sexistickym bordelu chybel už jen Křemílek a Vochomůrka a ještě Zbyněk Merunka a Pavel Poulíček. Tohle je úplné dno komiksů.
  3. Borderlands
    Borderlands (2024)
    6
    No upřímně musím říct, že není to to, co bych chtěl. Ale k zahození to také není. Co mě ale vadilo, byla nepřesnost postav. Lilith moc stará a vysoká, Tannisová moc stará. Roland v originále je vysoký svalnatý, tady byl malý a blbý. Tiny Tina, no, dejme tomu. Claptrap, největší ikona Borderlands, byl sice stejný, ale hlas Jacka Blacka nebyl ten jeho pravý hlas na který jsme my, hráči Borderlands, zvyklí. Kdo byl asi nejvíce sobě podobný, tak Marcus. Ten ale v Borderlands hraje pramalou úlohu. Jinak Pandora super. To prostředí bylo vystižené. Příběh nebyl nějaký velký vau. Má to spoustu chyb. Ale jakožto člověku, který miluje Borderlands, to celkem udělalo radost.
  4. 96 hodin: Zúčtování
    96 hodin: Zúčtování (2015)
    8
    Je to stejné jako 2 díl. Jsou tam pořád takové do oka bijící chyby. Auto projede okolo kde jakých hoven. Musí být rozjebaný na sračku, ale v dalších záběru nevidíme ani škrábanec. A rovněž mi chybí taková ta chladnost a nemilosrdnost, která byla v prvním díle. Bez diskuzí prostě zabíjel, aby ochránil rodinu. Škoda. Ale na druhou stranu to nijak neurazilo
  5. Star Wars: Akolytka
    Star Wars: Akolytka (2024)
    8
    Star Wars: The Acolyte je bezesporu dílem, které nebude mít každý rád a rozdělí názory fanoušků přesně na polovinu. Jedni to budou k smrti nenávidět a druzí to budou milovat. A proč vlastně tomu tak je? Není to Star Wars jak jsme byli zvyklí. Nenajdeme tu klasickou hudbu, ani galaxii bohatou na planety, ani nějaké velké souboje, či nějaký velmi zdařilý děj. Dokonce tu nebude ani žádná známá postava. Teda, až na pár velmi velmi světlých momentů. Takže zkrátka to není to co by každý chtěl. A tak po seriálech vychrlených v posledních letech se tento počin stal prostě terčem, do kterého se teď každý trefuje. Jestli právem nebo ne, musí posoudit každý sám. Já ale se přikláním na tu stranu, že neprávem a zcela zbytečně a mnohdy až chorobně zaujatými "fanoušky", pokud se to tak dá nazvat, se seriál dostal pod úroveň. Pro mě je to něco nového, zajímavého. Však galaxie je obrovská, galaxie není jen jedna. Příběhů o tom co se stalo může být milión a tak jaké mnoho fanoušků dostalo prostor k tomu, aby natočili svůj příběh, svou vsuvku a představili to světu, tak byl stvořen i tento seriál. Ne každý nápad fanoušků, co stvořili, co sám Lucas obdivoval a vlastně i schválil ještě do tehdejšího kánonu, se všem líbilo. A stejně tak to bylo s knihami. Kde Palpatine se vrátil nejméně 2x. Později, když Disney vše přebral, nakonec ta zhrzená půlka fanoušků byla ještě ráda za ty knihy, které jsou dnes legendami. No a jak je tomu nyní? Je to úplně stejné jen v bledě modrém. Půlka remcá, hledá důvody proč je to vlastně sračka a už bez jakéhokoliv hlubšího zamyšlení se rozhodne, že to ohodnotí odpadem. Zbytečně. Měli bychom být celkově rádi, že se universum Star Wars rozrůstá a nemotá se jen okolo Skywalkera. Mohlo to totiž klidně skončit a Star Wars mohli být klidně zapomenutou věcí. Takových sci-fi v 80. letech totiž vzniklo mraky. Mohli mít i krásné pokračování. Ale nedočkali se a skončili. Dobrá karta padla na Star Wars. A já jsme tedy rád, že moje oblíbená sága se rozrůstá. Nehledám zbytečnosti, nějaké mouchy, proč bych to měl odsoudit. Jako jsem byl nadšený z toho, co udělali fanoušci, jsem nadšený i z tohoto seriálu. Kdo z nás by to udělal lépe? Každý druhý samozřejmě.... :) Proto každému doporučuji, nečtěte ty negativa a podívejte se na to jako ti, kteří Star Wars prostě milují. Ano, není to nejlepší, ale rozhodně to není takové, jak nejen zde, polovina píše.
  6. Království Planeta opic
    Království Planeta opic (2024)
    10
    Za mě vážně skvělý díl. Za zmínku stojí, že ve filmu byl stále Caesarův odkaz. Líbil se mi Rako. Byl skvělý. No a ve výsledku to vlastně ukázalo, že lidi jsou fakt kundy a taky kundy zůstanou.
  7. Godzilla Minus One
    Godzilla Minus One (2023)
    8
    No Japonci mají Godzillu pojatou úplně jinak. Ze začátku to nevypadalo nějak zajímavě, ale nakonec z toho vyšel slušný napínavý film. Překvapilo mě to.
  8. Godzilla x Kong: Nové impérium
    Godzilla x Kong: Nové impérium (2024)
    6
    No páni. Příběh z Dutozemě aneb jak vytrhnout Kongovi stoličku. V řadě příběhů a dějové linky těchto godzillovských filmů musí být planeta totálně na hovna. New York, Tokio, teď Řím, Rio de Janeiro, Káhira. Titáni si vesele kráčí po zemi, vyřizují si svoje účty. V podstatě chrání lidstvo, ale ze rozjebou nekolika milionové město na sračku. Ale očividně nikdo nezařval, jinak by je nevelebili. No ale rozjebávaní měst už není v trendu, pojdme rozjebat Dutozem. Ale kde vzít nějaký nápad? Tak jak již tomu bývá zvykem u těchto namrdkuměstofilmů přichází záporák dávno zapomenutý z nejtemnějšího koutu než je nejtemnější kout vesmíru. No tak tady vychází opičí král z ještě víc dutější země než je ta dutá Dutozem na povrch, aby si podrobil Naddutozem v čele s ledovou kralovnou za doprovodu Césara z planety opic a motýla Emanuela. A a na to konto se Godzilla rozhodla, že sežere všechen uran a plutonium na planetě a vydá se zachránit svět. Já nevím no. Je to hloupé, nebo dobré? Asi z hlediska godzillovských filmů je to pořád okej. Dokoukal jsem to, celkem jsem se pobavil. Asi to bylo dobrý. Ale co přijde potom? Škoda že naše planeta není velká jak Jupiter. To by bylo doprdele nápadů a kam by se sral opičák z nejvíc duté země než je ta nejdutější.
  9. The Walking Dead: The Ones Who Live
    The Walking Dead: The Ones Who Live (2024)
    10
    Řekl bych, že to bylo důstojné pokračování The Walking Dead, hlavně takové to rozuzlení, které každý hledal a čekal v původní sérii. I přes pár drobných věcí, které se míjeli rozumem, byl tenhle krátký příběh povedený. 9 z 10 očekávání u mě určitě splnil.
  10. Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství
    Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)
    8
    Výměna Grindelwalda byla otřesná. Už jen kvůli tomu, že tahaj nějaké trapné scény zhrzené manželky do práce a doplatí na to celý film. Tím nechci říct, že by Mads Mikkelsen byl hroznej. To určitě ne. Ale je prostě jinej. Kdyby aspoň udělali stejný vzhled Grindelwalda, tak si řeknu dobrý. Ale tady se s tím očividně nikdo netrápil. Tím šla kvalita níže.
  11. Papežův vymítač
    Papežův vymítač (2023)
    10
    Nečekal jsem, že to dokoukám do konce a neusnu. Neusnul jsem. Docela mě to bavilo a líbilo se mi to. Russell Crowe je pro mě neobvyklý v takové roli, ale hodil se tam. Nepochyboval jsem o něm a v závěru jsem byl překvapený. Super.
  12. Ahsoka
    Ahsoka (2023)
    10
    Za mě určitě povedený seriál. Já nemám co vytknout. To, že se nepovedly tolik episody neznamená, že se nepovedly i seriály. Pro mě jsou Mandalorian, Bobba Fett, Obi-Wan, Andor a i Ahsoka příjemným rozšířením vesmíru Star Wars. Určitě jsou Dave Filoni a Jon Favreau na správném místě, kdo by se měl a má se starat o rozšíření SW. Díky za to.
  13. Smrtelné zlo: Probuzení
    Smrtelné zlo: Probuzení (2023)
    4
    Běžně vídáme duchy a démony házet s lidmi o zem, o zeď, vlečou je po stropě, bouchají dveřmi, lomcují klikami, ale tady, pan démon neuměl ani otevřít dveře a tak musel čekat, až mu je nějaká malá blbka otevře.
  14. Vřískot 6
    Vřískot 6 (2023)
    4
    Jak už bývá zvykem, že se z určitých příběhů stává seriál, tak u Vřískotu to platí rovněž. Ale dobře. Stále se vymýšlejí nové a nové důvody, proč masku ducha musí na sebe někdo vzít. Zkrátka vzít na sebe tu zodpovědnost masového vraha a zabíjet všechny ty lidi okolo někoho, kdo s tím má co společného. A když to není bratr nebo sestra, bude to teta se strejdou. A nebo taky bába s dědkem od vrahovi matky setrenice z třetího kolene. Prostě se v tom člověk musí zákonitě ztratit. Ale co už. Děj byl asi tak podobný, jako všech jeho 5 předešlých dílů. Je to už celkem ohrané. Ale i kdybych tohle hodil za hlavu, tak co me stále fascinuje, je když vidím, jak vrah, který má sílu, nebolí ho když dostane vázou do hlavy, telefonem atd, tak ke konci, po sejmutí masky ho bolí a na zem skolí, když mu šlápnete na palec u nohy. A oběti už se rozhodly neumírat. Tady jsme viděli, že 35664x rozbodanej frajer, prostě přežil. Stejně jako i ostatní pobodaní do břicha, do střev, do krku, do úst a pal si tak v pohodě sedí, jako by vlastně to nic nebylo. On nůž už asi není co býval. Je to hovno vražedná zbraň. 🤷No asi je toho mnohem více u čeho rozum zůstává stát. Už na to ani nelze nahlížet, jako na vyvražďovačku, když nikdo ani nechce umřít. No co už. Prostě jo, dívat se na to asi dá, ale člověk už musí se tomu smát. Jednička byla prostě nej. Ještě druhý díl ok, ale pak už to asi nemělo smysl. 4 se mi líbila, protože vlastně byla lepší než 3 💁 no a dál, už je to prostě fakt seriál. Takže už teď se těším na další rok na sedmičku 😀
  15. The Last of Us
    The Last of Us (2023)
    6
    Dlouho očekávaný seriál o světové pandemii ala konkurence na The Walking Dead, není zase takový vytřelzrak seriál. Po většinou jen cestujeme, kecáme a koukáme, jak debilní lidstvo jde samo proti sobě, místo toho, aby se sjednotilo, když už je svět v píči. Žádné hordy nakažených nečekejte. Snad jen 2x tak byla akce pořádných hord s jedním hlavorozšklebovačem. Ten se mi moc líbil. Ale chudák dostal prostor asi tak 10 vteřin. A to možná přehráním. Takže co jsme místo toho viděli? Nějaký dvě buzny, které si na sklonku světa prošťouchávají anály, pár vyšinutých lidojedů, co našli boha, no a to je asi tak vše. Jako postapokalyptický national geographic dobrý. Jinak docela zklamání.
  16. Hitlerova válka? Co zamlčuje Guido Knopp (2009)
    10
    Já jsem přesvědčen už dlouhé roky. Tenhle dokument už je několikátý, co vidím a opět se utvrzuji v tom, že historie byla překroucena a svině co rozpoutali válku 1, tak rozpoutali i 2 a tak zničili i Jugoslávii následně Srbsko, Libyi, ukradli Palestinu, zplundrovali Vietnam, Severní Koreu, Sýrii, Afgánistán, Zavraždili Kennedyho, Haidera, Kaczynského, zavedli rasismus, otroctví, vybudovali komunismus, kapitalismus a když už si podrobili Germány, tak teď to dělají se Slovany. Rozebírají Ukrajinu, Rusko a obnovují starý zapomenutý, rozhodnutý Chazarský svět. Jsou to svině. Hitler byl jediný, kdo se jich nebál a mohl je jednou provždy zastavit. Jsem o tom přesvědčený a můžete si myslet co chcete a zase mi chodit mlejt blbosti do pošty, jak jsem na hlavu. Je mi líto všech, kteří zemřeli v boji za dobrou věc. Je mi líto těch, kteří padli, když byli nuceni bojovat a podporovat tu vyvolenou chamraď. Je mi líto těch kteří zemřeli za zájmy těch kapitalistů a komunistů. A je mi líto těch , kteří si nechali dobrovolně nasrat do hlav a věří, že se Hitler vážně jednoho dne vzbudil a řekl si: Nemám co dělat, tak ovládnu svět.
  17. Hledání ztraceného času
    Hledání ztraceného času (1992)
    6
    V celku povedené a zajímavé. A ještě více zajímavé je odvysílána část o tom, jak začal protektorát. No, asi tam byly věci, které by člověk neměl vidět, protože by si mohl udělat obrázek o tom, že protektorát byl nakonec úplně jinak, než se to vykládalo ve školách. No a ejhle, tyto protektorátní díly najednou nejsou k dispozici. Díky licenci prý údajně je nemůže Česká televize vysílat 😂 dobrej blábol. Osobně jsem kontaktoval ČT a takové nesmysly mi napsali. Hlavně že není licence na to, jak za protektorátu uklízeli hnůj z kravína. Ale jak přijel Hácha do Berlína, to už tam radši nedají 😂☝️ komedianti. Takže jestli chcete vidět dobové záběry tehdejší doby, tady na to rozhodně nečekejte. Tenhle ten čas, tahle šaškovská republika lidem ukázat nechce.
  18. Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told
    Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told (2013)
    10
    Pokud budete sledovat dokumenty v televizi, budou samozřejmě na 100% pravdivé. Ale protože tohle je amatérský dokument, který neodvysílá žádná komerční televize, je jasné, že tu místní mudrcové sdělí, že dokument je plný nepravd. S největší pravděpodobností ti dotyční to vědí nejlépe. Asi byli po boku Adolfa Hitlera v oné době. Já jako člověk, který už léta zkoumá tuto část historie, v hloubi duše vím, že na tomto dokumentu je mraky pravdy. Nikdy předtím, jste to nemohli vědět, protože pravda vám byla vždycky zamlčována. O tom by se dalo diskutovat hodiny a hodiny. Pamatujte, Pravda se nebojí zkoumání ☝️ A proto vše, co je lež, má zákon na svojí ochranu. Abyste po té pravdě nepátrali a neříkali jí nahlas. Pravda totiž žádný zákon na svou ochranu nepotřebuje.
  19. Andor
    Andor (2022)
    10
    Hodně zajímavý styl a pojetí Star Wars. Není to úplně to, co bych chtěl. Není to ani žádná klasika, ať akce, postavy, hudba. Je to prostě něco úplně jiného a nového. Star Wars, jak tu ještě nikdy předtím nebyly. Někomu se to líbit nemusí. jiné to zase nadchne mnohem více. U mě to zprvu nebylo žádné ohromné nadšení. Nicméně v polovině se to změnilo a vlastně se mi to líbilo. Je to skvělý thriller.
  20. Hellraiser
    Hellraiser (2022)
    4
    Úplná klasika hororů za poslední roky. Nějaké tajemství, mladí k tomu přijdou jak slepí k houslím a odpovědi nachází u někoho v léčebně a na internetu a poté se vydají k boji se zlem na vlastní pěst. Ohrané. K tomu bonus. Hlavní hrdinka je fetka, která prozřela, brácha buzna a všude nasraný feminismus. Pinhead je teď ženská. A nesmí samozřejmě chybět všudypřítomné jebání. Je to o ničem.
  21. Pán prstenů: Prsteny moci
    Pán prstenů: Prsteny moci (2022)
    8
    Netvrdím, že to není zajímavé. To je a poměrně dost. Příběh se nejeví jako zlý. spíše mě zaráží ta nutnost za každou cenu z toho udělat multirasový koktejl. Jako chápu, že se v dnešním liberálním světě dává prostor všem rasám, ukazuje se jejich rovnost a podobně. Nebudu z de rozebírat to, že to tak ani být nemůže. Každý má své vlastní specifika. Ale nutné je říci, že to výrazně ubírá na kvalitě. Vidět černého elfa, nebo hobita, chluponoha, to snad museli si vzít několik gramů heroinu, aby tenhle název vymysleli. Ale aby i Isuldur byl čmoud, tak to je fakt síla. Fotr bílej a syn přičmoudlej. Tak to jako zdar. A postava Galadriel, no to je taky něco. Nesympatická a arogantní pizda. Vždycky jsem měl Galadriel za moudrou Elfku. No tady to tak nevypadá. Jako tyto věci jsou opravdu zklamání. Což mě mrzí. Na stranu druhou, když tohle pominu, příběh je zajímavý. Ne moc výrazný, ale dá se to. První episody jsou takové neustálé kecání a omílání kravin, pak už to nabere nějaký spád. Myslím si že se na to koukat dá. I přes všechno tohle prznění.
  22. Predátor: Kořist
    Predátor: Kořist (2022)
    0
    Co na to říct? Teď se bude chrlit jeden predátor za druhým, ale nikdy to nedosáhne kvality, jako ten starý známý. Do jisté části se mi to líbilo. Byl bych schopen se na to klidně podívat ještě jednou. Predátor byl takový "modernější". Hezké . Skoro jsem si myslel, že to na mě udělá dojem. Jenže pak přišlo zklamání. Chcete mi do prdele říct, že predátor si to holýma rukama rozdá s vlkem a medvědem, rozesere 20 chlapů a pak si neporadí s jednou blbkou, která ještě na začátku filmu byla vůbec ráda, že chytí králíka? A predátor s vyspělou technologií bude nakonec tak blbej, že projde okolo té indiánské coury jen tak, jako by se nechumelilo a nechá se střelit zezadu do palice, bude celkově nebojeschopný, nechá si useknout ruku, spadne do haldy bláta a pak se ještě zastřelí vlastní zbraní? A vůbec si nevšimne, že udělá 2x stejnou chybu, když střílí laserem naváděnou zbraní? A vůbec si nevšimne, že mu u toho svítí na palici jeho vlastní laser? Chápete do prdele, že on se vlastně střelil svou vlastní zbraní do palice? Predátor? Hahaha....A holčička si pak v klidu dojde pro predátoří hlavu do té samé bažiny, ve které se ještě před pár momenty sama topila a neuměla vylézt? Tohle jste vážně vymýšleli sami? Tohle dáváte fanouškům jako odkaz na původního predátora? Tohle se vám doopravdy líbí? Tímhle vážně nesete odkaz legendárního husí kůži nahánějícího snímku? Kvalita tohohle je asi stejná jako kvalita Esmeraldy. Příběh dobrý, hudba nula, absolutně suchá a bez emocí. Hlavní hrdinka.. tvle pche. Příště tam dejte Britney Spears nebo Shakiru. Je to vlastně zase a opět zklamání.
  23. Muž v ohni
    Muž v ohni (2004)
    6
    Mohl to být skvělý film. Nebýt toho zdlouhavého nudného začátku a té zkurveně vytřepané kamery. Měl jsem z toho hovno požitek. Je to zklamání. A přitom se mi ta akce líbila.
  24. Rozpolcený
    Rozpolcený (2016)
    0
    77% ČSFD populace muselo po shlédnutí této dvouhodinové mega kokotiny stříkat blahem. Zajímalo by mě, kde, kdo a proč sem napsal a označil tenhle film, za horor? Ajo vlastně. To utrpení, ta bída, ta nezáživnost, nuda, nesmysl, to je horor, to je drama a tragédie. Opět jsem se nechal unést zdejším hodnocením. Děkuji za doporučení. Proseděl jsem zase o kus větší díru do gauče.
  25. Uteč
    Uteč (2017)
    4
    Zajímavé. Začátek nudný, závěr dobrý. Ale žádná velká zápletka. Žádnej horor. Trošku mysteriózní. Ale to je vše. Taková negrovina.
  26. Bohemian Rhapsody
    Bohemian Rhapsody (2018)
    0
    Neskutečně přeceňovaný film. V podstatě to nepřineslo nic světoborného. Byl to jen recyklát nějakého vývoje, který je známý. Všechno se seběhlo tak rychle, že sláva v tomto filmu skočila na hlavní postavu tak rychle, že bylo celkem zbytečné na to první hodinu koukat. Byla to nuda přátelé. Ale chápu, že se film většině líbil. Buzik měl totiž hodně fandů a to hodnocení tady je jen díky srdcové záležitosti. Kdyby se stejný recyklát natočil a buzna bandu Lunetic, potýkali bychom se tu s hodnocením okolo 10% a byli bychom rádi.
  27. Obi-Wan Kenobi
    Obi-Wan Kenobi (2022)
    10
    Zdejší hodnocení fakt nechápu. Průměr hodnocení všech episod, dává dohromady 68.1%, ale my tu máme 63%. Velice zajímavé. Nevadí. No a rovněž si myslím, že spousta lidí by měla, na místo sledování seriálů universa, kterým vlastně nejsou ani oddaní fanoušci, raději chodit ven na vzduch a do přírody, vyvětrat své zakrnělé mozečky. A po návratu domů, navštívit doktora a nechat si předepsat nějaké tabletky na uklidnění. Nebo po přečtení některých komentářů zdejších moudrých kritiků, mám pocit, že jim musela bezprostředně rupnout cévka v mozku. Jinak k tomu seriálu. Není to Mandalorian, jak to každý už opět srovnává. Ale je to hezká tečka za Episodou III. To, co se ve filmu nestihlo, tak tady je.
  28. The Batman
    The Batman (2022)
    10
    Už jsem viděl tolik Batmanů, že to není ani možný. Každý byl jiný. Jeden klasický komix, jiný akční, ale tento je velmi zajímavý. Taková kriminálka. Kdo by to byl řekl, že Batman bude vyšetřovatel velké zápletky. Slušné. Studio DC se chtělo vydat jiným směrem. Nejdříve Joker, teď Batman. Neobvyklé zpracování, ale v každém případě velmi působivé.
  29. Není čas zemřít
    Není čas zemřít (2021)
    8
    Bylo to napínavé, ale podstatně slabší než předešlé díly. Takový ten typický Bond to nebyl. Chyběl mi ten klasický agent. Navíc pokus o nového agenta 007, byl fakt trapný a ubohý. A ten konec? Ne to ne. Bond umřel na covid. To mě poser....... James Bond ale neumírá.