ringman

1 672

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Umění jíst a milovat
    Umění jíst a milovat (2023)
    6
    Je to fakt hezkej film, co je pěkně nasnímanej, s pěkným nasvícením a zasazením. Jenomže příběhově/scenáristicky trochu pokulhává. Uvědomuju si, čeho chtěl režisér s celkovou poetikou dosáhnout, ale bohužel to na mě nezafungovalo. Asi je to jako s tím morkem a jsem jen ještě moc mladej a musím toho víc zažít a ochutnat...
    Oni naklonovali Tyrona
    Oni naklonovali Tyrona (2023)
    6
    ČSFD tradičně podstřelilo, v zahraničí jsou zas moc vysoko. Je to na nějakých 60. Netflixovsky trochu nepřiměřená stopáž a rozuteče se to až do moc směrů najednou. Má to i zajímavej vizuál, kterej ale bohužel zprasili digitálním šumem a dalšíma rádoby analogovýma efektama a taky tím, jak je to tmavý a nevýrazný a často tam nejde nic vidět.
    Spider-Man: Napříč paralelními světy
    Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023)
    10
    Dokonalý komiksový film, alespoň do premiéry trojky. Jednička k tomu měla blízko, ale protože to bylo představení úplně nové postavy, tak to vyprávění ne vždy šlapalo na maximum. A ač už ten wow efekt z animace teď není tak výrazný jako napoprvé, pořád to má čím překvapit, třeba pastelovou stylizací ve světě Gwen, který jako by vypadl ze stránek komiksu. Nebo Hobie, to je taky kapitola sama pro sebe. Je tam ještě víc vizuálních nápadů než minule, až mi zase bylo líto animátorů, kteří na tom dělali, když to většina lidí ani nepostřehne. A úvodní pasáž s Gwen, kdy se skvěle pracuje s hudbou (Gwenin motiv je za mě to nejlepší z OST), zvuky a děním na obrazovce, je naprostá slast a už se těším, až si to budu moct doma znovu pustit. Titulková Am I Dreaming tomu pak nasadila korunu.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci