Profilový obrázek

Tafi

Arben Tafallari
472

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Jack Reacher
    Jack Reacher (2022)
    8
    Nechápu, že jsem si Reachera pustil až v 3Q2024. Tohle mě fakt hodně bavilo a první dvě řady jsem zvládnul během dvou dnů. Příjemná akce, výborně napsané i zahrané postavy i skvělá hudba. Jediné, co bych seriálu vytknul jsou místy úplně zbytečné a opravdu špatné CGI, stejně jako některé (ne)taktické prvky.
    • Postavy, hudba, akce
    • CGI
    Poslední noc v Soho
    Poslední noc v Soho (2021)
    8
    Kamera, soundtrack, herci, všechno dobrý. I ten scénář mi seděl. Pro mě ale zásadní problém Last night in Soho tkví v tom, že jsem prakticky většinu stopáže jen myslel na to, že si musím zase pustit Sucker Punch. Rozhodně stojí za shlédnutí, ale na 5* tomu prostě něco chybí.
    Válka zítřka
    Válka zítřka (2021)
    8
    Úplně nerozumím těm hejtům tady, které nevnímám úplně na místě. Scifárna, co má přes dvě hodiny které působí jako úplně akorát, nenudí a navíc diváku naservíruje CGI a design na úrovni, povedenou hudbu a různorodé scenérie? To nemůže dostat méně než tři, možná i čtyři hvězdy, ne? A to říkám jako někdo kdo už je na Pratta prakticky alergický. Film zkrátka nepřinesl žádnou revoluci, ale vše co dělá dělá dobře, celkem dost dobře.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci