sunfreedom

2 368

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Zabijáci rozkvetlého měsíce
    Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023)
    8
    Asi až blízká budoucnost rozsekne diskusi, zda filmy mají mít 2+ hodiny nebo ne. Absolvoval jsem tento film v maloměstském kině a znovu bych do toho nešel. Definitivně se ve mně pohnuly nějaké váhy, takže když jsem se o pár týdnů později měl rozhodnout, jestli půjdu na Napoleona, padlo rozhodnutí počkat na VOD. That being said, jedná se o nejlepší takto dlouhý film, který jsem viděl.
    Barry Seal: Nebeský gauner
    Barry Seal: Nebeský gauner (2017)
    6
    Je to dobrá oddychovka, ale za mě to nemělo žádný speciální náboj. Tom Cruise pochopitelně tento typ filmu naprosto suverénně utáhne, ale snažím se vždy takovou osobnost odebrat a co zbyde. V tomto případě nic moc.
    Zabiják bolesti
    Zabiják bolesti (2023)
    8
    Některé scény asi byly zu viel a dalo se to udělat jinak, ale ta message tam je. Bolelo mě to dvakrát. Poprvé asi jako vás všechny, podruhé jakožto zaměstnance farma průmyslu. Nacházím jedinou útěchu, a to tu, že v našich zeměpisných šířkách k tomu prostě prakticky dojít nemůže. Z hlediska zpracování oceňuji, že seriál něříká, že farma je špatná a zlá, ale že TAHLE farma je špatná a TENHLE přístup je šílený. A že tne do těch míst, která jsou neuralgickými body - FDA, právníci a propojení s politikou. Za mě o trochu lepší než Pharmacist.
    Neslýchané: Králové bažiny
    Neslýchané: Králové bažiny (2023)
    6
    Ani málo, ani moc. Příběh Gators sice může vypadat extrémně zajímavě, ale kdo se o NCAA jenom trochu zajímá, ví, že jich tam je takových tucet. Proto bych čekal, že to alespoň trochu více vyždíme Božího QB, u kterého se dvě sezóny into NFL zjistilo, že vlastně neumí hrát. Za mě tuctový pořad.
    Dynastie Nováků
    Dynastie Nováků (1982)
    6
    Žena mi povídá: ty, takovej milovník vlaků a nikdy jsi neviděl Dynastii Nováků? Ok, tak vlaků jsem si noc neužil, ale jako sračka to není. V konkurenci soudruhů Pláteníků je to ještě cajk.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci