Profilový obrázek

Prcos

Tomáš Štěpánek

Komentáře 59

Od nejnovějších
  1. Operace Kondor
    Operace Kondor (2018)
    8
    Kdyby ty tvůrci měli “koule” a dotáhli to tam kam chtěli bylo by to 5 ale taklhe ne je tam hrozně vidět ta vidina druhé řady a to je trochu smutný
  2. Válka o planetu opic
    Válka o planetu opic (2017)
    10
    Tak tomu se říká pořadnej závěr trilogie , jsem hrozně rád že studio nechalo Metta natočit tak jak to chtěl on to uz dnes moc nevidí. A nikdy by mě nenapadlo že se do takového druhu filmu hodí takhle vyborná hudba.
  3. Avengers
    Avengers (2012)
    2
    Nic proti komixům ale tohle asi největší komixová slátanina všech dob.Dám aspoň jednu hvězdu za Robert Downey Jr. jinak se ten film víc nezaslouží. Vůbec nechápu hodnocení 83%.
  4. Prci, prci, prcičky: Školní sraz
    Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)
    8
    Hodně povedený návrat na filmová plátna ale ůplně za nej lepší díl bych ho hnedka nepovažoval.Třeba postupem času se ukáže včem je síla tohodle dilu ale u mě zatím vede třetí a druhej díl.Ale jednu pozitívní věc to mělo než předchozí díly bylo tam víc Jimmovyho fotříka a to je mě velký plus a doufám ze ještě nějakej díl vznikne.A ještě jedna věc STIFLER je pro mě BŮH.
  5. Sherlock Holmes: Hra stínů
    Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)
    2
    Dvojka vůbec nedosahuje kvalit jedničky.Hrozná slátanina,která nemá hlavu ani patu, jen million zpomalenejch záběrů.Ritchie by se měl držet toho co mu šlo a né se hned hnát za dalším Sherlockem.
  6. Znovu a jinak
    Znovu a jinak (2011)
    4
    Po vynikajicím Lítám v tom ,je tu další Reitman.Určitě jeho nejslapší film,děj hrozně předvidatelný a na to že to byla komedie hodně málo vtipných scén.Pozitivum filmu je Charlize Theron a její nádherná tvář a vynikají hraní a taky chce pozdvihnout výkon Pattona Oswalta který si svoji roi určitě užil.Jinak hodně slabá dvě.
  7. Galaxy Quest
    Galaxy Quest (1999)
    4
    Možná před lety to bylo vtipné v době star treku ale v dněšní době (plné upírů a jinych nadprirozených bytostí) už to zas tak dobrý není.Slabých dvě.(35%)
  8. Zahulíme, uvidíme 3
    Zahulíme, uvidíme 3 (2011)
    8
    Tenhle film je docela těžký hodnotit,buď se ti libí nebo ne.A já jsem se královsky bavil.Jen to mohlo být delší hrozně rychle mě to uteklo.Neil Patrick Harris je zase vynikající.
  9. 50/50
    50/50 (2011)
    10
    Nejdřív jsem chtěl dát čtyři ale za ten konec a užasného Setha Rogena musím dát pět.Jinak bych si příčil a to nehci.
  10. Warrior
    Warrior (2011)
    10
    Od začatku do konce bylo jasný jak to dopadne.To mě ale vůbec navidilo.já jsem si to užil na 100%,Užasná kamery při akci a jěště užasnější Jennifer Morrison(na tu ja můžu koukat celej den).
  11. Městečko Twin Peaks
    Městečko Twin Peaks (1990)
    8
    Vždycky jsem tehle seriál přehlížela nikdy jsem si ho nechtěl pustit,myslel jsem si o něm že je to "sračka" ale teď už vím že to byla obrovská chyba.Takhle geniálně zamotanej seriál jsem už dlouho neviděl.První série je naprosto brilatní a druhá do půlky taky ale pak to jde docela strmě z kopce.Proto jsem dal jen 4* a ne 5*.
  12. Zrození Planety opic
    Zrození Planety opic (2011)
    10
    Nejdřív se musím k něčemu přiznat, původní filmy s opicemi v hlavní roli úplně ze srdce nenávidim,ani sám nevím proč ale nějak mě to přijde velice trapné.Teď ale tady k té verzi,byl jsem úplně uchvácen provedením digitálních triků i celým tím příběhem.Jak se to pomalu rozjíždí k tomu epochálnímu vyvrcholení celého příběhu.James opět předvet že hrát umí jako už jsme to párkrát viděli.(viz 127 hodin).Upřímně se těším i na nějaké pokračování,tak doufám že nějaké natočí
  13. Tajemství kruhu
    Tajemství kruhu (2011)
    4
    Hodnocení po prvním dílů nebývá vždy ůplně přesné ale tady u toho jsem si jistý.Vždycky jsem si myslel,že by ty pilotní díly měli lidi navnadit aby na to koukali ale tady u toho se to moc nepovedlo.
  14. Melancholie
    Melancholie (2011)
    6
    Bylo to velice emocionálně vypjaté dílo,do teďka nevím co si o tom mám myslet.Ale že by měl takle vypadat katastrofický film o konci světa,to zas tak úplně nemyslím.Lars je hold jinej režisér než všichni ostatní,to všichni víme.
  15. Pařba v Bangkoku
    Pařba v Bangkoku (2011)
    10
    Lepší jak jednička ne,stejně dobrá určitě.Jednička je možná o trochu svižnější,tady je ten začatek a trochu zdlouhavější něž u prního dílu ale pak se to rozjede ve velkém stylu.Nechápu lidi jak sem píšu že je stejné jako jednička,vzdyť to nevadí, bylo to zabavné před lety bude to i teď.Že je to přehnaný to všichni víme,ale to taky není žadné srdcerivné drama ale komedie to tak lidi musíte tak brát.