Profilový obrázek

usdavecsp

David Štěpánek

Komentáře 34

Od nejnovějších
  1. Insidious
    Insidious (2010)
    10
    Sem vstůpil i bez děcek, no jo ty si vstůpil, ale pak si nevystúpil bez děcek. Po čertech dobrý horor, na tohle jsem čekal hodně dlouho, ale samotného mě překvapilo, že jsem měl bláto na dvorku po scénách kdy někdo jen tak vybafne. Nechápu to ještě teď. Doporučuju jednoznačně.
  2. Mládí v hajzlu
    Mládí v hajzlu (2009)
    4
    Nedivím se kdyby náhodný divák dal tomuto počinu známku odpad. Younth in revolt byl spíš námět na slušný seriál (který se připravoval, ale nakonec z něho sešlo), než na film na který jdete do kina. Jako milovník všech vydaných knižních dílů, musím však dát ** za snahu.
  3. Rychlí a zběsilí
    Rychlí a zběsilí (2009)
    4
    Celkem nuda. Jasná závislost na jedničce bez které by byl film ještě horší než je. Většina akčních honiček je zmršená šíleným střihem. Zkouknout se to dá, ale budete pěkně nasraní.
  4. Zeitgeist: The Movie
    Zeitgeist: The Movie (2007)
    6
    Co si o tomto dokumentu myslet?Jednoho nadchne, dalšího urazí.Je nám servírováno tolik "100%" důkazů až se jim ani nechce věřit.Porovnat co je a co není pravda je pro běžného diváka naprosto nemožné, aniž by se nevydal do ústředí CIA v USA, nebo do doby 20 0000 let před Kristem. Jak by někdo řekl: ,,Pravda je tam někde venku " :D
  5. Den, kdy se zastavila Země
    Den, kdy se zastavila Země (2008)
    4
    Typický remake který neurazí, ale ani nenadchne, jak už bylo řečeno. Typický a předvídatelný. Je tam vše a přitom nic. Snímek bych srovnal po příběhové stránce s válkou světů, po trikové stránce se Světem zítřka. Podle mého názoru se tomuto snímku raději vyhnout. Mimochodem sem čekal, že se země skutečně zastaví :-D
  6. Úhel pohledu
    Úhel pohledu (2008)
    4
    Vezmeme 10 minut a několikrát opakujeme, jakoby z jiného "úhlu pohledu". Do toho hodíme několik přestřelek a automobilových honiček. Nakonec přidáme trapný závěr. A je to!
  7. Suprhrdina
    Suprhrdina (2008)
    4
    Hned od začátku to začíná být debilní. Sice se občas fakt zasmějete, ale stejně je to kravina.Taky se mi zdá, že to spadá do seriálu Scary Movie, Epic Movie, Date Movie atd SHIT můvíček.... Navíc na parodii Spidermana už je trošku pozdě.
  8. Punk'd
    Punk'd (2003)
    2
    Nejlíp tudle nachytávanou asi vystihly ve filmu Epic Movie . Ta kšiltovka to sem celej já , jó atd...
  9. Já, mé druhé já a Irena
    Já, mé druhé já a Irena (2000)
    8
    Pobavil jsem se u filmu a stejně tak i u komentáře od "Radyo".Prej manuál.Ha :-)))).Každýmu to třeba nesedne.Já říkám,že stojí za to na tenhle film kouknout.Samozřejmě koukejte na originál.Dabing tomu strašně *-ček ubírá.