pirduch

Komentáře 17

Od nejnovějších
  1. Mimořádná událost
    Mimořádná událost (2022)
    10
    Těch hlášek, těch detailů...výsměch mimořádným zpravodajstvím kvůli všemu s odborníky na cokoli, vybírání hesla politika, národní dopravce, přiznání k hříchům... objednala jsem si suši na sjezdovce a přišlo to-ještě teplý...já se prostě pořád mohl smát,nebo aspon usmívat..Youtuberka: musela jsem to udělat...fakt skvělý, i když oproti Vlastníkům vzdáleno od reálnosti.
  2. Kurz manželské touhy
    Kurz manželské touhy (2021)
    10
    Smál jsem se často, smál jsem se rád, pobavilo. Nepotřeboval jsem přemýšlet, zda to bylo reálné, zda to bylo možné...bylo to fajn. A to si myslím, že je základ dobrého filmu. Každý má tu představu dobrého filmu jinou, někdo art, někdo kameňáky, někdo slunce sena,někdo Felliniho či Almodovara...Já jsem se bavil, a bavil jsem se průběžně dosti často... Bylo to vtipny, a mělo to aj pointy.
  3. Ledviny bez viny
    Ledviny bez viny (2022)
    2
    Nuda...i když v jednom dílku vyřešit 3 kriminální případy...to by ani Colombo nezvládnul...a to vlastně ani nebyla detektivka.... A kuriozitka navíc-den předtím jsem náhodou zahlédl Temný kraj na Primě, nějaký už starší díl,a "hrál" tam taky červený Mustang s RZ 7H18008...zřejmě aktivní komparz...ovšem neskutečná náhoda,že se sejdou takhle v telce 22 hodin po sobě...
  4. Úhoři mají nabito
    Úhoři mají nabito (2019)
    8
    Viděl už jsem mraky horších filmů. Základní myšlenka pochopitelná, věřím, že pár podobných bezmozků je v mém okolí také, a je jen na situaci, prostředí a možnostech,jak se realizujou. Občas škobrtá logika,ale to posledních pár let snad v každém filmu. Obsazení dobré, Vyorálek luxusně přesnej typ chytrýho blba z fitka. Chyběl mi v závěru "happy end " s jejich chycením a potrestáním, takhle vlastně dostali prašule a byli za vodou,což by mohlo inspirovat mnohé další primitivy.
  5. Ach, ta láska nebeská...
    Ach, ta láska nebeská... (2020)
    6
    Tak nic extra to nebylo, asi jako vždy,když se celebrity snažej složit hold opravdový hvězdě,ale že by to zase až tak uráželo mé ego,abych to splachoval do odpadu, to určitě ne, už kvůli pár podařeným kouskům (V.Dyk, B.Basoková-i když ta mi teda v tom nobl ohozu strašně připomínala Bohdalku.. :-)
  6. Náhodou je príma! (1987)
    8
    Pamatuji si na tento film a vím, že se mi líbil, a že jsem si v tu dobu chvílema říkal:jak to mohli komanči pustit? Vždyť si to z nich dělá srandu, vždyť je to vlastně trochu zesměšňuje.. Netuším, nakolik to byl účel a nakolik jen můj dojem, a jelikož už jsem se dost dlouho marně pokoušel si ten film někde sehnat,ani nemohu posoudit,jak na mne zapůsobí v této době...Bohužel
  7. Trpaslík
    Trpaslík (2017)
    10
    Tak já jsem se bavil parádně...jako bych poznával pár lidí v okolí,s nadsázkou. Vcelku milé fory, vulgarita byla v mezích reality,některé dialogy si ještě dnes s manželkou "přehráváme", především tedy jak negroafričan přesvědčuje rodiče,že je jejich syn... 4 hvězdy za 1.díl, a pátá za zmínku o Litvínově i jejich hokejový zápas... :-)
  8. Anděl Páně 2
    Anděl Páně 2 (2016)
    10
    Nádhera... asi bych se měl před reprízou krapet počíst v Bibli,abych si více užil některé vtípky,ale jinak jsem byl spokojen, a děcka taky.
  9. Slíbená princezna
    Slíbená princezna (2016)
    10
    No já teda nevím: líbilo se mi to, a ba co hůř, dokonce se to líbilo i mým 9tiletým dětem... Nerozumím odpadu,na ten bych viděl jiné adepty,ale každý holt máme jinej vkus... Mnohokrát lepší než mnohé pohádky, které s berou až tak vážně, že jsou nudné k uzoufání...
  10. Lída Baarová
    Lída Baarová (2016)
    8
    Já jsem byl spokojen..výtku mám k Preissovu hlasu,Goebbels měl být nadabován někým "no voice",aby si ho člověk neuměl představit,ale jinak to bylo koukatelný,uvěřitelný,někdy i nápaditý.
  11. ČT Live - Jablkoň (2006)
    10
    Nádhera, nádhera,nádhera!!! Je to vynikající podívaná,směsice všech stylů,balzám na duši a já ještě nevím kolik dalších frází bych mohl dodat, protože Jablkoň poslouchám už snad více než čtvrt století a jsou stále lepší.
  12. Zločin
    Zločin (2007)
    8
    Tak po shlédnutí posledního dílu mám rozpaky: jako by to najednou zničehonic potřebovali rychle skončit.... Ani slovo vysvětlení např.ohledně sebevraždy toho taxikáře Leona, či jak teda ten skutečný vrah co přesně udělal...Pic,pic, vrah je mrtvej, táta jde sedět,Lundova končí.. Přiznávám, že po 18.díle jsem spíš očekával nějaké policejní tlaky ze strany Brixe či návladního,ba i nečekaná smrt Jana Meyera ve mne vzbuzovala očekávání umyslné vraždy v nemocnici...nevím....Jsem zvědav na druhou řadu, první byla skvělá,ale za ten závěr nakonec jednu hvězdu ubírám...
  13. Jan Saudek - V pekle svých vášní, ráj v nedohlednu
    Jan Saudek - V pekle svých vášní, ráj v nedohlednu (2007)
    10
    Viděno v TV 2 dny po dokoukání Fotografa, a spolu s manželkou jsme se shodli, že toto bylo lepší,pravdivější(snad) a hlavně koukatelnější. P.Saudek se nevyhýbal konfrontaci,i když mám o něm své mínění, tak mne docela bavil,problém se Sárou byl teprve v začátcích, takže možná ani Mistr sám netušil,co ho ještě čeká...Ale opravdu pěkný film
  14. Fotograf
    Fotograf (2015)
    6
    Viděno v TV..první díl takovej bláznivej,ale měl pro mne lepší spád, než ten druhej,čistě mstivej....Jak to bylo doopravdy asi nikdo nikdy nezjistí, nejspíš mrcha narazila na důvěřivého bohéma..nebo si jí on sám vlastně vytvořil? Nicméně K.Roden opravdu skvělej,M.Málková jakbysmet.
  15. Pět minut v nebi
    Pět minut v nebi (2009)
    10
    Skvělý film, který mne udržel u televize ač jsem to původně neměl v plánu. James Nesbitt byl perfektní,výtky o přehrávání nechápu,anžto jsem nikdy neměl příležitost být v situaci filmem ztvárněné(naštěstí)...ale myslím, že to zahrál výborně,uvěřil jsem mu jeho vztek i pochyby.