pirduch

561

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Mimořádná událost
    Mimořádná událost (2022)
    10
    Těch hlášek, těch detailů...výsměch mimořádným zpravodajstvím kvůli všemu s odborníky na cokoli, vybírání hesla politika, národní dopravce, přiznání k hříchům... objednala jsem si suši na sjezdovce a přišlo to-ještě teplý...já se prostě pořád mohl smát,nebo aspon usmívat..Youtuberka: musela jsem to udělat...fakt skvělý, i když oproti Vlastníkům vzdáleno od reálnosti.
    Kurz manželské touhy
    Kurz manželské touhy (2021)
    10
    Smál jsem se často, smál jsem se rád, pobavilo. Nepotřeboval jsem přemýšlet, zda to bylo reálné, zda to bylo možné...bylo to fajn. A to si myslím, že je základ dobrého filmu. Každý má tu představu dobrého filmu jinou, někdo art, někdo kameňáky, někdo slunce sena,někdo Felliniho či Almodovara...Já jsem se bavil, a bavil jsem se průběžně dosti často... Bylo to vtipny, a mělo to aj pointy.
    Ledviny bez viny
    Ledviny bez viny (2022)
    2
    Nuda...i když v jednom dílku vyřešit 3 kriminální případy...to by ani Colombo nezvládnul...a to vlastně ani nebyla detektivka.... A kuriozitka navíc-den předtím jsem náhodou zahlédl Temný kraj na Primě, nějaký už starší díl,a "hrál" tam taky červený Mustang s RZ 7H18008...zřejmě aktivní komparz...ovšem neskutečná náhoda,že se sejdou takhle v telce 22 hodin po sobě...
    Úhoři mají nabito
    Úhoři mají nabito (2019)
    8
    Viděl už jsem mraky horších filmů. Základní myšlenka pochopitelná, věřím, že pár podobných bezmozků je v mém okolí také, a je jen na situaci, prostředí a možnostech,jak se realizujou. Občas škobrtá logika,ale to posledních pár let snad v každém filmu. Obsazení dobré, Vyorálek luxusně přesnej typ chytrýho blba z fitka. Chyběl mi v závěru "happy end " s jejich chycením a potrestáním, takhle vlastně dostali prašule a byli za vodou,což by mohlo inspirovat mnohé další primitivy.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci