Kostko

Komentáře 35

Od nejnovějších
  1. Zvláštní dny
    Zvláštní dny (1995)
    6
    Na konci milénia debatují Juliette Lewis, Ralph Fiennes a Josef Vojtek o životě chrousta. Spoiler alert: Končí to smrtí chrousta, grunge hudby a spousty lidí.
  2. Barton Fink
    Barton Fink (1991)
    10
    "Fink's failure to listen seems intended to tell us that many leftist intellectuals like him were too busy pursuing their own selfish interests to effectively oppose the rise of fascism, a point that is historically entirely inaccurate ... That the Coens would choose to level a charge of irresponsibility against the only group in America that actively sought to oppose the rise of fascism is itself highly irresponsible and shows a complete ignorance of (or perhaps lack of interest in) historical reality. Such ignorance and apathy, of course, are typical of postmodern film."
  3. I, a Man
    I, a Man (1967)
    4
    Tip pro dnešní den: pokud nebudete tolik utrácet za potraty a spreje proti švábům, zbydou vám peníze na pěkné šaty. https://vimeo.com/53402236
  4. Špinavé ulice
    Špinavé ulice (1973)
    8
    Máme tady podobenství o tý největší biblický pomstě. Nevzpomenu si který, bibli jsem četl pouze jako komiks. Příběh ze života nás všech, poctivě pracujících lidí. Příběh ze života lidí obyčejnejch, lídí světskejch, jaký známe třeba z Felliniho bijáků. SPOILER ALERT! Za všechno může mladej Johny (v hlavní roli Novak Djokovic), kterej se tu chová jako Tomáš Berdych. Hodně štěstí a bůh vám žehnej.
  5. Oko nad Prahou
    Oko nad Prahou (2010)
    8
    Někdo si rád zabrečí u romantický komedie, někdo u dokumentu. Kdo nemá informace, může se podívat na internet, zajít do knihovny nebo občas kouknout na telku.
  6. Dokonalý trik
    Dokonalý trik (2006)
    4
    Jedeme dál! To je tak, když presidenta (profesor) volej lidi. Až se příště při výběru budu rozhodovat pouze podle žebříčku nejoblíbenějších filmů na CSFD, udělejte mi někdo dvojníka, a pak ho zastřelte.
  7. Lidská stonožka
    Lidská stonožka (2009)
    2
    Při sledování filmu vřele doporučuji udržovat pouze bazální funkce nervového systému. Dieter Laser u mě má půl hvězdy za svůj výraz. A taky ta holka s pusou v Japoncově zadnici si zaslouží uznání. Výborně.
  8. Případ číslo 39
    Případ číslo 39 (2009)
    2
    Ta malá holka měla v očích hvězdičky. Jednu takovou tady právě mačkám a zbytek si nechávám jako kompenzaci za 105 minut, který už mi nikdo nevrátí.