Profilový obrázek

Teg

3 101

Pod mým vedením je každá mise sebevražedná...

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Medvěd
    Medvěd (2022)
    10
    Dvě série, každá jiná, každá skvělá. Vstup nám dává nahlédnout do provozu vytíženého bistra. Klidné povahy trpí. Kdo má ale zkušenost z branže ocení zasvěcenost jednotlivých detailů a hlavně genius loci, díky kterému pochopíte, proč takhle složitou a nevděčnou branži lidé dělají a jaké oběti musí přinášet. Po konci druhé série je pět hvězd málo.
    1883
    1883 (2021)
    8
    Ta počáteční fascinace západem je na 6 hvězd, bohužel v druhé polovině začal Taylor těžce tlačit na pilu a je z toho vyřazovačka ve stylu Saw. Škoda nečerpaného potenciálu.
    Čarodějnice
    Čarodějnice (2015)
    8
    Artová nedoceněná žánrovka postavená na dobových textech o čarodějnictví. Kdo chce, najde průměrný atmosférický thriller, někteří ale možná přečtou i něco mezi řádky.
    Za zdí zahrady
    Za zdí zahrady (2014)
    4
    Má to slušný vizuál ale atmosféru totálně zabíjí zamýšlená (nejspíš) debilita rádoby dekadentního děje. Na to jsem si bohužel nezvykl a odmítám to akceptovat.
    Párty Hárd
    Párty Hárd (2019)
    6
    Objektivně vlastně poměrně kvalitní a většinou i vtipná komedie, která jde hodně na krev. Pominu že se mi v některých chvílích dělalo špatně, ale nemohl jsem si pomoci, abych se nesmál. Otestuje kde až máte svoje hranice, ale pokud to dáte, není tomu moc co vyčítat. Lepší vidět cenzurovanou verzi...

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci